Tudod, mi ez a lyuk a kulcson? Zseniális ez az ötlet!

2022. március 12., szombat
Ez nagyon praktikus!

Az életben számos olyan praktikus dolog van, amit nem használunk semmire, vagyis nem tudjuk, hogy mire is lehetne használni. Az alábbiakban egy olyan videót láthatunk, amelyből praktikus trükköket tanulhatunk meg.

Könnyítsük meg hétköznapjainkat, és használjuk fel ezeket az okos ötleteket. Ha valami megtetszett, adjuk tovább ismerőseinknek is az információt.

1.A ragasztószalag legyen az műanyag vagy papír, mindig nehéz megtalálni a végét. Használjuk úgy, hogy hajtsuk vissza félig háromszög alakban, majd úgy tépjük le. A következő használatkor könnyebb lesz megtalálni a végét.

2.A mobiltelefont tegyük egy légmentesen záródó nejlonzacskóba, és így használjuk, ha nem tiszta a kezünk. Nem kell félnünk, így is reagálni fog az érintésre a képernyő. Így megelőzhetjük, hogy piszkos legyen a képernyője.

3.A számzár matematikailag lebontott kódját nyugodtan írjuk fel egy papírlapra, és ragasszuk a lakatra. Ha tudjuk, hogy milyen művelet alapján jutottunk el ide, akkor könnyű dolgunk lesz kinyitni.

4.Ha már beállítottad a vízmértéket, akkor csak annyi a dolgod, hogy bejelöld. Na, ilyenkor szokott elmozdulni a vízmérték a falon. Tegyél az elejére és a végére egy-egy befőttes gumit, így nem fog elmozdulni a vízmérték.

5.Ha van egy nagyobb kulcscsomód, de csak egyet használsz belőle rendszeresen, akkor annyit kell tenned hogy arra az egyre még fúrjál egy lyukat.

Ha ennél fogva teszed bele a karikába, akkor ez mindig egy kicsit ki fog lógni a kulcscsomóból, és egyből megkapod, amelyikre szükséged van.


Megtekintések száma: 11042

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet