Tudod, mit tartogat a számodra a kínai asztrológia erre a hónapra?

2017. március 5., vasárnap




Valami nagyon jót! Érdemes lesz ebben a hónapban figyelned, és kitárulkoznod, mert meglesz a jutalmad! Hogy miért? Olvass, tovább!

Varázslatos, hogy mit fog tartogatni a kínai asztrológia erre a hónapra. Egyrészt nem csak fizikálisan nyílik ki előtted a világ a természet tavaszi ébredésével, hanem a szíves is.

Amikor pedig kitárul a szívünk, sokkal nyitottabbak vagyunk mások felé, és nagyon könnyen szerelembe eshetünk.

Hogy mire számíts ebben a hónapban? Rengeteg impulzus fog érni. A tavasz felélénkíti a természetet, ezáltal te is aktívabb és élénkebb leszel. Sok flört, ismerkedés, és lopott pillantás fog a jutalmad lenni ebben a hónapban.

Valójában rengeteg endorfin fog a szervezetedben termelődni, amitől szó szerint az az érzésed fog támadni, mintha pezsegne a véred.

Éppen ezért ne lepődj meg, ha időnként tévutakra zsákutcákba tévedsz. Nem minden kaland lesz hosszú távú, de hé! A tavasz részben a bolondságról is szól, és arról, hogy élvezd az életet, és ne ragaszkodj görcsösen a kötöttségekhez.

A szerelem hónapjában ugyanis még így is nagy eséllyel rátalálsz egy olyan kapcsolatra, ami hosszabb távon is bimbózó lehet.

Nem csak a természetben, de az életedben is nagy változások fognak megindulni tehát. Kivirulsz, és leveted magadról lelked téli gúnyáját.

Észre fogod venni magadon, hogy szinte ragyogsz, mint a napsugár.

Sokkal intuitívabb leszel, és diplomatikusabb. E két tulajdonság elsőre talán nem tűnik jelentős dolognak, de ne becsült alá az erejüket.

Ez ugyanis azt fogja jelenteni az életedben, hogy ebben a hónapban különösen jól fogod kezelni a különféle konfliktusokat, és hamar képes leszel elsimítani a nagyobb nézeteltéréseket is.

Talán éppen itt az ideje kibékülnöd olyanokkal, akikkel régóta heves viszályban vagytok.

A nagy pezsgésben azonban nagyon kell majd vigyáznod arra, hogy ne veszítsd el a fókuszt. Ugyanis a tavaszi bolondság időszaka a gondolataidra is kihat, ezért kifejezetten nehéz lesz a dolgaidra koncentrálni.

Sokkal inkább leszek spontán, egy olyan ember, aki az intuícióit fogja követni, és nem feltétlen az előre tervezésben látja a hangsúlyt.

Ha ezeket figyelembe veszed, és megfelelően állsz hozzá, akkor könnyen, és gyorsan leszel képes nagyobb sikereket is elérni ebben a hónapban.

ezotéria spirituális horoszkóp


Megtekintések száma: 49981





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet