Tudományosan bizonyították a nefilimek létezését? Óriások is voltak őseink között?

2023. április 26., szerda
Végre tudományos és genetikai bizonyítékok vannak a tudósok kezében: a Bibliában is említett nefilim óriások civilizációja valódi volt!

A emberi faj múltja sokkal szerteágazóbb és sokrétűbb, mint azt bárki gondolta volna.

Ezt eleinte semmiféle bizonyíték nem támasztotta alá, azonban a Biblia pár sorban beszámolt a köztünk járó ősi óriásokról, akiket nefilimekként emlegetett.

Sokáig ezt egyfajta Bibliában elhangzó metaforának gondolták.

Aztán az elmúlt 20 évben rendre kerültek elő olyan leletek, régészeti helyszínek és konkrét sírok is, melyek elkezdték alátámasztani a nefilimekről szóló legendákat.

Sőt, a Titokterminál.com is írt arról korábban, hogy több újságcikk is megjelent Amerikában is, melyek azt említették, hogy több méter magas óriások sírját találták meg.

--- IDE A LINK ---

Később pedig maga a Smithsonian Múzeum ismerte be azt, hogy rengeteg óriásokhoz kapcsolódó koponyát és csontvázat katalogizáltak, majd hallgatták el ezeket a világ elől.

Most sokkal tudományosabb és konkrét bizonyítékok vannak arra, hogy az óriások valóban léteztek...

Egy ismert „neandervölgyi lelőhelyről” Franciaországból került elő egy elképesztő nyom.

Néhány megőrződött lábnyom alapján az eddig 164-168 centiméter magas népességben bizony előfordultak 190 centis egyedek is.

Aki látott már neandervölgyiről készült rekonstrukciót tudhatja, micsoda tagbaszakadt, csupa izom emberek voltak.

Egy óriási ezüsthátú hím gorilla nincs 190 centi magas felegyenesedve, ereje viszont felér vagy három megtermett férfiéval.

A fennmaradt lábnyomok körvonalai alapján a szakemberek meg tudják határozni, hogy az illető hogyan haladt, azaz sétált, sietett, futott, netán rohant. Ha ez megvan, a lépéshossz alapján már viszonylag könnyű a testmagasságra következtetni.

Elképzelhető, hogy egyes kedvező periódusokban akár néhány generáció alatt elérték a génkészletük adta maximális testméretet, majd az újabb kihívásokra zsugorodással „válaszoltak” őseink.

Vagyis élhettek óriások közöttünk úgy, hogy történelmi értelemben rövid időn át tartó civilizációkba tömörültek, majd idővel újra eltűntek.

Erőben hihetetlenek voltak, teherbírásuk pedig olyan volt, hogy még a ma élő legerősebb testépítőt is kenterbe verték volna.

Mamutokat, gyapjas orrszarvúkat, óriásszarvasokat kellett elejteniük, miközben rájuk meg kardfogú tigrisek, óriásfarkasok vadásztak.

A mai súlyemelők nehézfiúi egy életnyi edzés és rákészülés után valamivel 200 kiló fölött teljesítenek. Egy jó alkatú 165 centis neandervölgyi borítékolhatóan ennél sokkal komolyabb teljesítményre lenne képes, már ha el tudnánk neki magyarázni, hogy ugyan miért is emelgesse azt a rudat a feje fölé.

A 190 centiméternyi, számunkra elképzelhetetlenül masszív izomtömeg pedig még ezt is jócskán felülmúlná, mint amivel a nefilimeknek hívott óriások rendelkeztek.

Rengeteg ilyen sírt találtak Kína egyes részein.

A Santung tartományban feltárt sírokból előkerült csontok 1,9 méter és 1,8 méter magas emberekről árulkodnak.

"És ez csupán a csontszerkezet. Amennyiben ez az ember tényleg létezett, akkor egészen biztosan magasabb volt 1,9 méternél”

Santung tartomány lakói egyébként a magasságukat tartják az egyik legmeghatározóbb ismertetőjegyüknek. Mindezt a hivatalos statisztikák is alátámasztják...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek óriások nefilimek


Megtekintések száma: 80306

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet