Tudósok bizonyítéka: tényleg létezik egy magasabb tudatállapot!

2018. március 9., péntek
A neurológusok a pszichedelikus drogok hatása alatt álló embereknél figyeltek meg valamit, ami elvezethet a belső énhez, és a magasabb tudatállapothoz.

Létezik egy magasabb tudatállapot. Egy olyan szintű működése az emberi elmének, mely átlépheti azokat a határokat, melyeket ma az agy korlátaiként ismerünk.

Vagyis arról van szó, hogy bizonyíthatóvá válhat számos paranormális élmény, vagy jelenség, sőt, még egyes speciális képességek is.

Egyes neurológusok szerint még az sem kizárt, hogy a hatodik érzékhez is köze van ennek a bizonyítható felsőbb tudatállapotnak.

A nerológusok egy kísérlet keretében figyelték meg a pácienseket, akik pszichedelikus hatások alatt voltak.

Azt tapasztalták, hogy a normálistól eltérő állapotok uralkodtak az agyukban, és nem szokványos agyi jeleket produkáltak. Az agyi jelek diverzitása is teljesen eltérő volt. Ez pedig az agy aktivitásának komplexitását, azaz összetettségét jelzi.

Azok az emberek akik ébren vannak, diverzebb az agyi aktivitásuk mint alvó állapotban. 

Ez az első olyan tanulmány, ahol az általánosnál magasabb tudati állapotot vizsgálnak, mivel a legtöbb korábbi kutatás inkább a lecsökkent ‘vegetatív’ tudatállapotot, illetve az alvást vizsgálta.

Ez egy dolgot jelent. Mégpedig azt, hogy a drogok és egyéb pszichedelikus hatások miatt az agy máshogy viselkedik és egys másik tudatállapotba kerül.

Ráadásul eza tudatállapot nagyon magas és összetett, hatékoynabb működése van, mint normális működés során.

A kutatáshoz a csapat az Imperial College London és a Cardiff Egyetem kutatói által készített agyi felvételeket vizsgálta, aminél három különböző pszichedelikus drog – pszilocibin, ketamin és az LSD – hatását vizsgálták.

Az agyi felvételek vizsgálata során a kutatók megállapították, hogy mindhárom drog esetében az öntudati szint a normál értékeknél következetesen magasabb volt. - írja az ArsRatio

Sokak szerint a több ezer éves tanokban rejlik az az ősi tudás, melynek segítségével a szerzetesek képesek olyan szintre emelni a gondolkodásukat és az elméjüket, hogy az agyuk megszabadul minden korlátától.

Gyakorlatilag bármit véghez tudnak vinni a levitációtól kezdve egészen a mély meditációig, vagy az öregedés lassításáig.

A tudósoknak sok kutatásra van még szükségük ahhoz, hogy még több bizonyítékot tárjanak fel ezzel a magasabb tudati szinttel kapcsolatban, de az már kijelenthető, hogy jó nyomon vannak...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellem tudomány rejtély rejtélyek tudat


Megtekintések száma: 32328

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet