Tudósok úgy vélik, hogy az emberiség bechippelése elkerülhetetlen lesz: jön a fenevad bélyegének kora!

2018. március 14., szerda
A technológia hozza el azt az apokaliptikus korszakot, amiről a Biblia a Jelenések könyvében ír...

Ma már a etchnológia térnyerése által nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy megvalósuljona Biblia által is leírt világ.

Ez azonban magával vonja azt is, hogy az az apokalipszis is megvalósulhat, amit benne leírnak.

Alapjáraton arról van szó, hogy a technológia az egyre összetettebb, mégis egyre kisebb dolgok felé halad. Már ma is képesek vagyunk apró mikrochipeket létrehozni, melyek rengeteg információt tárolhatnak, lenyelhetők, vagy épp a bőr alá ültethetők.

Ezek a mikrochipek pedig a Biblia leírása szerint az Antikrisztus eszközei lesznek arra, hogy megjelölje az embereket. Ez lesz a fenevad bélyege.

Már vannak most is olyan helyek, ahol a dolgozók bőre alá kísérleti jelleggel beültették ezeket a chipeket. Sőt, egyes helyeken fizetni is lehet velük.

A tudósok és a technológus mérnökök szeriont elkerülhetetlen, hogy az egész világon bevezessék majd ezeketa chipeket, így nagyon komoly veszélye lehet annak, hogy valaki meghackelheti ezeket, vagy hatalomra tesznek szert a chipek által, és a belőlük ynerhető adatokkal.

Egyúttal ezekkel felszámolható lesz a készpénz, és aki nem fog beletartozni a rendszerbe, az lényegében kihullik majd a társadalomból.

Vagyis nem lesznek kiskapuk, a bőrünk alá ültetett chipek által ugyanis senki sem fog tudni elrejtőzni a világ, és a rendszer előtt, amit a nagy testvér folyamatosan figyelni fog.

Ez azért félelmetes, mert előbb vagy utóbb rákényszeríthetnek mindenkit a technológia használatára. Vagyis eljöhet a világ, amikor a csecsemők már születésükkor megkapják a bőrük alá ültethető chipet, amivel azonnal összeköttetésben lesznek a globális világkormány elektronikus rendszerével.

"Ez a következő technológia, amely elkerülhetetlenül meg fog valósulni. A mindennapok szabványává fog válni, lehetővé téve útlevélként, a közösségi közlekedésben és mindenféle vásárlásban való felhasználását" - állítják a tudósok.

Egyfajta valódi mátrix van kiépülőben.

A mikrochipek pedig gondoskodnak róla, hogy minden ember része legyen a mátrixban, ennek a digitális, egész vilgára kiterjedő börtönnek.

"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma."

Vagyis Antikrisztus hatalmú globális világkormány fog megalakulni, ahol minden ember a rendszer része és nem fog tudni elbújni, elmenekülni ez elől a rendszer elől.

OSZD MEG másokkal is!

technológia összeesküvés biblia jelenések végidők fenevad bélyege antikrisztis


Megtekintések száma: 82633

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet