Tudósok végre megfejtették a Bermuda-háromszög rejtélyét: EZ mindent megmagyaráz?

2023. augusztus 7., hétfő




Igazi áttörést értek el. Valóban szörnyeteget uralják a tenger azon részét!

A Bermuda-háromszög rejtélyét már nagyon régóta vizsgálják.

Mindenki meg akarja ugyanis fejteni azt, hogy a múlt századaiban miért tűnt el ott szinte minden, mely belépett ebbe az ördögi háromszögbe.

Repülők,hajók, emberek, de még komplett flották és vadászgép rajok vesztek oda minden nyom nélkül.

Ezekben az esetekben a hatóságok a legátfogóbb kutatások ellenére sem találtak sem roncsokat, sem semmilyen maradványt, vagy holttesteket.

Egyszerűen úgy tűnt, hogy ami az ördög háromszögében tűnik el, annak örökre nyoma is vész.

Rengeteg különféle bizarr teória alakult ki a hely körül, az egyik legnépszerűbb az volt, hogy egy titokzatos energiaportál tünteti el az oda bekerülő tárgyakat, ezért vész nyoma mindennek.

Egy másik elmélet szerint hatalmas tengeri szörny, vagy szörnyek végeznek z oda betévedő hajósokkal és repülőkkel.

A tudósok most úgy tűnik, végre pontot tehetnek az ügy végére: kiderült, hogy valóban szörnyekkel állnak szemben...

Ehhez először is érdemes felidézni, hogy a pokoli háromszög számlájára írt balesetek többsége nem is szigorúan azon a bizonyos 700 ezer négyzetkilométeren történt.

Pont olyan területen, ahol gyakrabban figyeltek meg úgynevezett szörnyeteg hullámokat, melyek a 15-30 méter magasságot is elérhették olykor.

A Bermuda-háromszög és a környező területek a Föld legnagyobb viharainak, trópusi ciklonoknak és hurrikánoknak leginkább kitett térség.

Nem keltenek ugyan 30 méteres hullámokat, de bármilyen hajót képesek a tenger fenekére küldeni, 10-12 kilométeres magasságukkal pedig az utasszállítókat is lekapják az égből. 

Nyilván nem azt akarjuk mondani, hogy a rejtélyes eltűnések mögött minden egyes esetben viharokat kell látnunk, de a legendák alapját az időjárásban érdemes keresni - állítják.

Erre azonban sokan nem vennének mérget.

Mások ugyanis azzal érvelnek, hogy rengeteg olyan repülőjárat is eltűnt a területen, ami nagyon magasan közlekedett, ezeket a hullámok nem pusztíthatták el,d e még a levegőben dúló viharzóna sem volt túl nagy hatással rájuk.

A Bermuda-háromszög tehát bizonyos tekintetben továbbra is tisztázatlan...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen bizarr bermuda háromszög rejtéylek


Megtekintések száma: 48590





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet