Tudtad, hogy a Bilderberg-csoport találkozói már önmagukban törvényellenesek?

2017. július 4., kedd




Miről tárgyalhatnak a világ hatalmasságai ezeken a titkos összejöveteleken, melyek a háttérből alakítják a világ sorsát?

Mint ismeretes, létezik a Földön az illuminátusok és szabadkőművesek mellett még egy olyan titkos társaság, melynek tagjai főleg gazdasági befolyással bírnak, és különféle érdek-összefonódás van közöttük.

Bankárok, oligarchák, magányos, vagy épp hóbortos milliárdosok alkotják.

Olyan emberek, akik látszólag csak egyszerűen kőgazdagok, de valójában hatalmas befolyással bírnak a Föld népessége felett.

Fél évente, évente titkos találkozókat szerveznek, ezeket Bilderberg-találkozóknak nevezik. A titkos társulás onnan kapta a nevét, hogy eredetileg a legelső ilyen összejövetelt egy Bilderberg nevű helyen tartották meg. Ez volt az a holland szálloda, ahol 1954-ben először "üléseztek.

Hivatalosan nem is léteznek, hiszen ez egy összeesküvés-elmélet. A mainstream sajtó 20-30 évig a közelébe sem ment a rendezvénynek, csak néhány éve dugta oda a fejét egy pár riporter.

A találkozók tartalma mindig szigorúan titkos, még egykevés információ sem szokott kiszivárogni onnan.

Különféle gazdasági témákat sejtenek a háttérben, éppen ezrét alakult ki rengeteg különféle összeesküvés elmélet a csoport céljairól, a megbeszélések témájáról.

Mivel a világ döntéshozói, az Európai Unió vezetői, a Világbank, az IMF, az Európai Központi Bank és számos adósság-problémával küzdő állam élére kinevezett miniszterelnök egytől-egyik BILDERBERG -tag és részt vesz a titkos találkozókon, így sejthető, hogy világuralmi terveket szövögetnek.

Sokan úgy gondolják ugyanis, hogy a Bilderberg-csoport, és annak egyes titkos karhatalmi szervei irányítják valójában a világgazdaságot, melynek egyik csápja a Rothschild család és a Rockefellerek.

A találkozók már önmagukban törvényellenesek. A szövetsége LOGAN ACT ugyanis kimondja, hogy az állampolgárok idegen kormányok képviselőivel tárgyaljanak, különösen felhatalmazás hiányában.

Ráadásul vannak itt még egyéb furcsaságok is. A résztvevők magánszemélyként utaznak oda, mégis hivatalos rendőri, hadsereg által biztosított elsőrangú védelmet kapnak az adófizetők pénzéből.

A Bilderberg-Csoport a világot irányító globális pénzügyi elit egyik képviselete. A pénzuralmi világrend széleskörű hálózatot működtet.

Érdekes módon, ha ki is szivárog egy kevés információ a Bilderberg-csoporttal kapcsolatban, azok általában mindig igaznak bizonyulnak, így már több ízben vált valósággá az a félelem, hogy az egész világot próbálják a háttérből irányítani.

hihetetlen ráhatásuk van Európa, Amerika és a világ más nemzetközi szerveire. Még a kormányokat és azok politikáját, valamint a törvényhozást is befolyásolni tudják.

Amit a Bilderberg Csoport zárt ajtók mögött megbeszél, azokból kormánydöntések, a nemzetközi szervezetek, és kormányok törvényei lesznek, melyeket a gyakorlatba ültetnek.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok szabadkőművesek háttérhatalom titkos társaságok bilderberg-csoport


Megtekintések száma: 28971





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet