Tudtad, hogy a magyarokat folyamatosan gyógyszerekkel tömik a gyógyszergyárak?

2017. december 14., csütörtök




Növekvő betegségek, egészségtelen, depressziós nemzet, állandósuló gyógyszerhiány, mindez a gyógyszergyárak kapzsisága miatt! OSZD MEG, mert erről másoknak is tudnia kell!

A magyar sok más nemzettel együtt egészségtelen nemzet. Nem azért, mert ilyenek vagyunk, hanem mert ilyenné tettek minket.

Az egészségügy és a gyógyszeripar a haladás és a fejlődés ígéretéve állt elénk, és nyújtott nekünk ölelő jobbot.

Arra azonban az emberek soha nem számítottak, hogy a fehér köpenybe öltöztetett orvosok lesznek azok, akik elárulják az esküjüket, és valójában a betegségek és a halál szolgálatába állnak.

Mert ma az egészségügy nem más, mint egy végeláthatatlan halálgyár.

Minden héten új orvosságok jönnek ki, olyan betegségekre, melyekről korábban fogalmunk sem volt... talán mert nem is léteztek...

mert bizony arról van szó, hogy a profit érdekében bármit képesek megtenni. Betegségeket kreálni, szinte a semmiből, vagy pedig olyan kezeléseket kifejleszteni, melyek szándékosan újabb betegségeket hoznak létre.

Arról nem beszélve, hogy függőséget is képesek előidézni, ez már nem probléma a számukra.

A kapzsiságuk aztán időnként olyan nagyra képes nőni, hogy a gyógyszergyárak nem képesek elég nagy termelést biztosítani ezen termékek produkálására.

Az egész világon rövidebb-hosszabb időre ki szokott alakulni egyfajta gyógyszerhiány.

A gyógyszerhiány nem magyar sajátosság – hívja fel a figyelmet a lap, hozzátéve, hogy a gyártók oda viszik a készleteiket, ahol többet kaphatnak értük.

Tartós árletörés esetén előfordul az is, hogy leállnak a termék gyártásával, a „túl olcsó” készítményt „pihentetik”.

A gyógyszeripari cégek feje mind igazi aranybányákon ülnek. Mindeközben egyre többen morfondíroznak azon, hogyan lehetne ebből a halálipari mókuskerékből kilépni.

Nem véletlen, hogy egyre több orvos és volt vezető mesél be arról, kiborítva a bilit, hogy milyen folyamatok zajlanak az egészségügy intézményén belül, és hogy mi is az orvosok célja valójában.

Persze tisztelet a kivételnek... De ilyenekből ma nagyon kevés van.

OSZD MEG másokkal is!

magyarország egészség feltáró gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 165446





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet