Tudtad, hogy betiltott rákkeltő vegyszer van a kötelezővé tett védőoltásokban?

2017. augusztus 25., péntek
Rákkeltő anyagnak minősítette a WHO. Az EU 2007. szeptember 22-től tiltotta be. Napjaink oltásainak többségében mégis jelen van. Titokban folyik a lakosság mérgezése, betegségek terjesztése?

Vannak olyan vegyszerek, különféle hatóanyaok a védőoltásokban, melyek meglepően erősen kötődnek egyes rákos megbetegedésekhez. Daganatokat képesek előidézni a szervezet bármely pontján, és mára ez a z összefüggés tudományosan is bizonyított.

A korábbi gyanúkkal ellentétben tehát kézzelfogható eredményeik vannak a kutatóknak.

Ez alapjaiban változtatta meg az emberekben az oltásokhoz való hozzáállást. 

Sokan próbálnak kibújni alóluk főleg Amerikában, ahol vallási meggyőződés okán ki lehet kerülni a beoltatást, de csak nagyon indokolt esetben.

Számtalan más anyag mellett a formaldehidet is rákkeltőnek azonosították végül több független kutatásban is. Ezt ki is mutatták, és az EU 2007 szeptember 22-től, a WHO pedig 2004-től tartja bizonyítottan veszélyes anyagnak.

A napjainkban azonban még mindig szerves része a legtöbb csecsemőkori védőoltásnak, és ez egy óriási probléma.

Többek között a Magyarországon 2, 3, 4 és 18 hónapos csecsemőknek adott kötelező DPT IPV Hib (Infanrix) vakcina is – melynek visszautasítása kapcsán az egészségügyi hatóságok eljárást indítanak az ellen, aki nem "teszi a kötelességét".

Egyértelműen kimutatható a tendencia, hogy bár régen is voltak beteg, sőt, daganatos csecsemők és babák, a számuk a kötelező oltások bevezetése után drasztikusan nőtt meg. Sokan a modern életvitelre fogják, és a káros anyagokkal teli környezetre.

De miért is van rákkeltő anyag a csecsemőkori oltásokban? Mert az oltóanyag rendelkezik engedéllyel. Ilyen egyszerű kijátszani a rendszert és a törvényeket.

Pedig a formaldehid nem veszi figyelembe az OGYI engedélyt, rákot okoz akkor is, ha legálisan kerül a csecsemõk szervezetébe.

"A Pest Környéki Törvényszék 2012-ben kelt ítélete szerint: a tilalom tartósító- és balzsamozószerként való használatra szól, nem vonatkoztatható azonban e „védőoltásra”, mivel annak engedélye érvényes az egész EU-ban. Az áruk szabad áramlásának elve alapján…" - írja a Naturahírek.

Vagyis a szer, ami a hullák számára is nagyon káros, a csecsemőknek adandó oltásban még elfér... stílszerű, nem igaz?

Sokka szerint ezen tényke támasztják legjobban alá, hogy valóságos népirtás folyik, méghozzá a szemünk előtt.

Meglepően bizarr véleménnyel vannak az oltóanyag párti orvosok erről az egészről. Szerintük az az álláspont, hogy hogy a formaldehid csak kívülről bánt, belülről, oltásban adva nem, akárcsak a higany.

A higany az egyik legmérgezőbb anyag a világon, mely kívülről és belülről egyaránt mérgez.

Több védőoltás kapcsán - így az Infanrix kapcsán is - olvasni lehet az amerikai szakvéleményeket és betegtájékoztatót, melyben az alkalmazás során még a hirtelen csecsemőhalált is felírják. Ez alaposan megdöbbent mindenkit.

Több oldóanyag szakember is azt állítja, ezen oltásokat soha nem vizsgálták és nem is fogják vizsgálni, hogy mennyire rákkeltőek, és hogy a karcinogén anyagok mit művelnek ténylegesek az emberi szervezettek, pláne egy csecsemőével.

A vakcinák tartalmaznak rákkeltő, mutagén és meddőséget okozó összetevőket is.

Egyelőre nincs változás az oltóanyagok ügyében, tovább mérgezik az embereket, miközben mindenki értetlenül csodálkozik rá az egyre nagyobb számú daganatos megbetegedésben szenvedő fiatalokra...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró oltások gyógyszeripar vakcinák


Megtekintések száma: 38351

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet