Tudtad, hogy ennek a növénynek a vize csodát művel a szervezetteddel?

2017. november 28., kedd




Megmutatjuk, miért jó, és hogyan készítsd el, hogy hatásos legyen. Az orvost és a betegségeket is távol fogod tartani ezzel!

Létezik egy méltatlanul sokat hanyagolt ősi növény, melyet minden magyarnak ismernie kéne, akit egy kicsit is érdekel a saját egészsége.

A növény nagyon sok vasat, kalciumot, és cinket is tartalmaz. Emellett rengeteg benne a kálium és a magnézium is, valamint hatalmas mennyiségű a B-vitamin tartalma.

A hatása a szervezetre ezáltal hihetetlen: képes serkenteni az anyagcserét, és szabályozza az emésztőrendszert. Az idegeket nyugtatja, és a méregtelenítés egyik legjobb módja ezt fogyasztani.

Mindemellett egyes kutatások már igazolták, hogy a rákos betegségek megelőzésében is hatalmas szerepet játszik, ha beépítjük az étrendünkbe.

A búzakorpa tehát nagyon egészséges, és a belőle elkészített víz mennyei csodaszer.

Egy liter tiszta forrásvízhez adjunk 3-4 evőkanál búzakorpát. Este áztassuk be, és hagyjuk reggelig állni. A vízhez adhatunk citromlevet, vagy egy kevés mézet is.

Ezt a levet fogyasszuk rendszeresen, víz helyett. Használhatjuk például gyógytea készítéséhez is, így sokkal nagyobb mértékben növelhetjük a hatóerejét.

Főzzünk egy liter vízből, és 3-4 evőkanál gyógynövényből teát, majd a végén, mikor már elkészült, és kissé kihűlt, adjunk hozzá 5-8 evőkanál búzakorpa levet.

Ezzel hagyjuk állni egy darabig, majd igyuk meg lassan beosztva.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség egészség megelőzés gyógynövények természetes remediák


Megtekintések száma: 30109





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet