Tudtad, hogy ennek az egy szupergazdag családnak fizetjük az államadósságot?

2017. november 11., szombat
Becsült vagyonuk ötször nagyobb, mint a világ leggazdagabb emberének vagyona együttvéve!

1997-ben a szóban forgó család vagyona már leírhatatlan volt. Mi azonban mégis megpróbáljuk kifejezni: 491 409 000 milliárd amerikai dollár.

Egyértelmű farkastörvény, hogy azé a hatalom, akié a pénz. Efelett már csak az Isten áll, és egyvalaki. akié a pénzkibocsátás joga. Hiszen ő gyakorlatilag korlátlan tőkével rendelkezik.

Kevesen tudják de a magyar államadósságot végső soron nem akárkinek fizetjük. Egyetlen szupergazdag családhoz vándorol be minden magyar adós vagyona. A született gyerekek által a jövőben megkeresett pénz, és az idősek által ledolgozott évtizedek munkájának tőkéje is az ő kezükben landol.

A Rothschild dinasztiáról van szó.

Azokról, akik a globális pénzügyi elit piramisának tetején ülnek, és kiskirályként herdálják el az elherdálhatatlan, végtelen vagyont.

A szemükben a pénznek már nincs is értéke, hanem egyfajta hatalmi eszköz.

Szakértők 1997-es becslése szerint a Rothschild család közös vagyona eléri 491409 000 milliárd $-t. 1997 - n az USA - n forgalomban lévő pénz mennyisége 5200 milliárd $, az USA adóssága 5400 milliárd $, az USA GDP-je 8030 milliárd $. 2004-ben egy év alatt 1300000 ember került a létminimum alá.

Ők a világ urai, és minden készpénz és online létező pénz az övék.

Sőt, egyes források szerint az sem kizárt, hogy a gazdasági világválságok egy jó része hozzájuk köthető.

Ők ugyanis mindig akkor és úgy gazdagodtak meg, amikor és ahogyan mások leszegényedtek. gyakorlatilag mások nyomorán kapaszkodtak fel a piramis csúcsára, ahol jelenleg is pöffeszkednek.

Fényűző életük teljesen hanyagolja és kizárja a külvilágot. Csillogó limuzinokban utaznak, és egyáltalán nem akarnak tudni a világ valódi arcáról.

Egyáltalán nem kíváncsiak arra, hogy mi történik a luxusjachtokon túl, a hatalmas úszómedencéken túli világban, ahol az emberek miattuk, és a Rothschild dinasztia által elkövetett gaztettek miatt nyomorognak…

Míg a világ szép lassan elkorhad saját nyomora alatt, addig Rothschildekhez hasonló gazdag dinasztiák rákos sejtként fognak elburjánzani, és felélni előbb-utóbb mindent...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés háttérhatalom pénz világelit rothschildok gazdagság


Megtekintések száma: 42539

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet