Tudtad, hogy pár év, és végleg befellegzett a szólásszabadságnak?

2017. augusztus 16., szerda
Úgy néz ki, hogy hamarosan már nem azt mondanak majd az emberek amit gondolnak, és nem is azt, amit akarnak, hanem azt, amit hallani akarnak tőlük. Hogy kik? Hát a fejesek. A világ urai. Azok, akik a markukban tartják az emebriség 98%-át.

Akiknek hihetetlen pénzügyi befolyása van mindenre, és mindenkire.

Nem csak arról van szó, hogy újabban a Facebook és a Google is elkezett szelektálni a hírek között. Arról van szó, hogy ezt a globális média is elkezdte alkalmazni.

Az álhírek terjedésére hivatkoznak, azonban valójában sokkal komolyabb dolgok zajlanak a háttérben. Arról van szó ugyanis, hogy fel akarják számolni a szólásszabadságot.

Először még csak figyelik, mert elkezdik büntetni az oda nem való elemeket.

irányítani fogják a diskurzust, hogy épp miről beszéljen a világ, és egyes globális dolgokról mit is gondoljanak pontosan.

Totális agymosás zajlik már napjainkban is.

Burkolt propaganda folyik a tévéből és a rádióból, de már az internet szabályozása is nemcsak, hogy terítéken van, de alkalmazzák is.Az Új világrend háttérhatalmi elitjének, annak a 13 családnak, akik szupergazdagok, és az ő közvetlen csókosainak mindegy, milyen módszerekkel, de engedelmeskedni fog a világ.

Napjainkban az erőszak és a passzív pszichológiai hadviselés a célravezető. Vagyis lelki terrort vetnek be mindenki ellen, aki egy kicsit is rendszerellenes.

Lejáratás, elhiteltelenítés, vagy az egzisztencia megszüntetése, szélsőséges esetben pénzbüntetés, börtön, de végső esetben attól sem riadnak vissza, hogy végleg elhallgattassák az oda nem illő elemeket.

A nagy kérdés az, hogy az új világrend által működtetett és célvezérelt világ mikor lép majd véglegesen "működésbe".

Sokak szerint ennek előszeleit már most lehet érezni, és a háttérhatalmi elit mindent elkövet azért, hogy ez néhány éven belül megvalósulhasson.

rejtélyek összeesküvés új világrend háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 70884

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet