Túl lehetne élni a Reszkessetek betörők című film kínzásait?

2016. december 17., szombat




Hamarosan karácsony, és itt a kötelező Reszkessetek betörők adagunk. Most azonban valaki vette a bátorságot – és a fáradtságot – hogy utána járjon, vajon a valóságban túl lehetne-e élni Kevin válogatott kínzásait és csapdáit.

Valószínűleg nincs olyan ember a Földön, aki ne ismerné a Reszkessetek betörők című karácsonyi filmet.

Lehet a filmet szeretni, vagy nem szeretni, de mindenképpen elmondható róla, hogy egy nemzetközi, országhatárokon átívelő világjelenségről van szó, ugyanis rengeteg országban játsszák a tévék a filmet karácsonykor, de van úgy, hogy év közben is.

Létezik egy igen szórakoztató, tartalmas Youtube csatorna, melynek neve: Vsauce3. itt nem csak szórakoztató, de tudományos célzatú videókat láthatunk különféle érdekes témákkal kapcsolatban.

A feldolgozott témák között van az, hogy vajon a színeket mindenki ugyanúgy látja-e, mint a másik, vagy, hogy a történelem egyáltalán létezett-e, vagy milyen színű a tükör, és ehhez hasonló, először abszurdnak ható, de érdekes kérdéseket vet fel.

A legújabb videójában azt veszi górcső alá, hogy a valóságban túl lehetne-e élni a film főszereplője, Kevin által állított módszeresen bizarr csapdákat.

A rendelkezésére álló stáb mindent rekonstruált, méghozzá igen látványos módon.

Az itt-ott elrepülő emberi húst, és testrészeket állati hússal helyettesítették, és mindent n a film jeleneteinek utánzásával játszottak újra.

Hogy ne áruljunk zsákbamacskát: a kísérlet végén pedig kiderült, hogy csak az ajtógombos kalandot lehetne túlélni jó eséllyel, de azt is rendkívül komoly, harmadfokú égési sérülésekkel.

A legendás lángszórós, fejperzselős jelenetet is részletesen elmagyarázzák, és kiderül, hogy olyan komoly sérüléseket lehetne tőle szenvedni, hogy koponyáig leégne ott minden szövet alig 7 másodperc alatt, és soha többé nem lenne képes ott semmi visszanőni, még a bőr sem.

Ezért ha a való életben kellene elbánnunk Kevinnel, alaposan meggondolnánk, hogy megéri-e a kaland, és hogy meg tudjuk-e majd ép bőrrel úszni a kalandot.

érdekes video érdekesség humoros


Megtekintések száma: 62508





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet