Túlélni a halált: új alapokra helyezte az életét az írónő a megrázó élmény után!

2023. február 18., szombat




Megrázó vallomásban beszélt arról, mit látott odaát...

Létezik élet a halál után? Van Bibliai értelemben vett túlvilág, ahová minden emberi lélek kerül, amikor elhagyja a földi porhüvelyét?

A Bestseller regény és újságírónő Leslie Kean sokáig nem hitt abban, hogy létezik a paranormális, és hogy a túlvilág bármilyen szempontból is valós lenne.

Azonban egy rendkívüli, és egyben megrázó élmény után már egészen másképp gondolkodik erről...

Állítása szerint egy 100 éve halott személy kezeinek alakja materializálódott előtte. Tudta, hogy a valóságot látja, és nem az érzékszervei csapják be.

Számára az az élmény hihetetlenül maradandó volt, és meg is említi a "Túlélni a halált" című könyvében, mely a New York Times bestseller listájának első helyén is volt egy időben.

A könyvben elmondja azt is, hogy egy angol médium, Stewart Alexander társaságában élete át azt, ami meggyőzte őt arról, hogy valóban nem enyészik el a lélek a test halálát követően.

"A szeánszok, amiket Stewart tartott nekem, alapjaiban változtatták meg az életem." - nyilatkozta később.

Egy ízben ugyanúgy szeánszot tartottak, ahogy szoktak, aztán váratlanul egy ektoplazma jelent meg előtte. Kevesen vannak, akik már látták az ektoplazmát, vagyis azt az anyagot, melyeket a transz állapotában lévő médiumok bocsátanak ki magukból egy-egy szeánsz során.

Ezt a füstszerű anyagot rejtély övezi, pontos mibenlétére egyelőre nem találtak magyarázatot. Sokak szerint az ektoplazma a szellemi lény, a mi világunkban is látható, manifesztálódott szellemanyaga.

Megkérdezte a médium, hogy szeretné-e, egy 100 éve halott ember kezeit érezni. A nő azt felelte rá, hogy igen.

Ekkor hirtelen az ektoplazma egy kezet formált a levegőben, pontosan az írónő arca előtt, és megfogta a kezét.

Leslie elmondása szerint a szellemi entitás keze pontosan olyan volt, mint bárki másé. Érezni lehetett a bőrt, a csontokat, csak sokkal melegebb volt, mint egy átlagos emberi kéz.

Akkor lett nyilvánvaló számára, hogy létezik a túlvilág, és megvan az a bizonyos átjárás a két világ között, amin keresztül érzékelni lehet a kísérteteket.

Az író és újságírónő élete azóta teljesen megváltozott, így, hogy tudatában van: a halál után van folytatás.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek


Megtekintések száma: 367225





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet