Túlélő mesél az illuminátusok között való felnövéséről?

2017. május 18., csütörtök




Beth Eckert története az egész világot megrázta, és fényt derít az illuminátusokon belül zajló dolgokra.

Vajon léteznek illuminátusok? Az a titkos társaság, mely az egész világot behálózza, és egy napon hatalomra törve segít megágyazni az Új világrend létrejöttének?

Az illuminátusok nem csak egyszerű legenda. Rengeteg történelmi bizonyíték, és tények támasztják alá a társaság létezését.

Különleges emberek akadnak a tagjaik között, és mindenki, aki bekerül, aligha kerülhet ki a körből, csak holtan, vagy élete végéig fenyegetésben élve. Nemrégiben előkerült egy nő, egy bizonyos Beth Eckert, aki azt állítja, hogy kezdetektől fogva részese volt az illuminátusoknak.

Közöttük nőtt fel ugyanis, és végül túlélte azt, hogy kivált a társaságból. Állítása szerint csakis a nagy nyilvánosság, és a média az egyetlen, ami megvédheti.

Az egész még gyerekkorába vezethető vissza. A családja mélyen hitt az illuminátus kultuszban, és fiatalon tudta meg, hogy tagjai is a szülei ennek a titkos társaságnak.

Bármilyen bizalomvesztés halállal járt, mint egyfajta büntetés.

Így vesztette el a nagymamáját, és többször veszélybe került a családja élete is..

Később a nagymama helyét egy másik tag vette át, és rengeteget zaklatták a családot, köztük őt is. Feltétlen, és egyetemleges hitet és lojalitást vártak tőle, és a szüleitől is.

Beth elmondása szerint az illuminátusok egyik legfőbb eszköze a tagok között a megfélemlítés, és sokan nem is önszántukból vannak jelen, hanem amolyan "családi örökség", és mivel kötelezi őket a vérvonal, vagy illuminátusként szolgálnak, vagy meghalnak.

Beth azt is elmondta, hogy egy időben az illuminátusok titkos társaságán belül megverték, megszégyenítették, és volt, hogy meg is erőszakolták.

Egy interjúban is elmeséli a történetét, és több médiaszereplőnek is nyilatkozott az ügyben, és az őt ért atrocitásokról.

elmondása szerit egy extrém spirituális, vagy inkább asztrális élményben volt része, mely a paranormalitással is kapcsolatban van, és cáfolja mindazt, amit a világról tudunk.

Olyan sokszor bántalmazták és erőszakolták meg szertartás szerűen, hogy a lélek, mely benne lakott, nem tudta elviselni a fájdalmat, ezért egyfajta asztrál kivetülésként kilépett időnként a testéből.

Elmondta, hogy ez, és az ehhez hasonló szertartások és kísérletek igen gyakoriak voltak, másokkal is megcsinálták.

Ilyenkor a lélek kilépett a testből, és megpróbáltak démonokkal megtölteni az üres testet, hogy aztán az illető lelkét visszahelyezve egy sokkal engedelmesebb és hűségesebb rabszolgát formáljanak belőle.

Voltak olyanok is, akiket többször megöltek, majd feltámasztottak újra és újra, ezzel büntetve meg őket.

Az illuminátusok magasan képzett okkult és sátánista papjai ugyanis képesek voltak bizonyos mértékig feltámasztani a halottakat.

Aztán egy szerencsének köszönhetően kiszabadult, és úgy elrejtőzött, hogy soha többé nem akadtak a nyomára. Azóta pedig üldözöttként élt, és beleszeretett valakibe. Ekkor döntötte el, hogy a médiához fordul, hátha teljes életet tud majd élni, és nem ered utána az illuminati.

Ugyanis az illuminátusok elmondása alapján nagyon félnek a közvéleménytől. A nyilvánosság számukra égető fehér fény, mely fellebbentheti a fátylat legsötétebb titkaikról...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés illuminátusok titkos társaságok


Megtekintések száma: 107182





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet