Ufó ábrázolás egy festményen, Drakula szülőhelyén?

2016. július 6., szerda




Egy rejtélyes objektum ábrázolása található egy segesvári festményen. Nem tudni mi lehet, csak azt, hogy a tárgy kísértetiesen hasonlít egy repülő csészealjra.

A fura ábrázolás láttán a turisták azonnal levonták a következtetést, hogy bizonyára az ufók földi jelenlétének egyik bizonyítéka lehet.

A kép a 17. századi nagy tűzvészt követően került az erdélyi templomba. Senki sem tud róla többet. Sem azt, hogy pontosan ki és miért készíthette.

Ennyi viszont bizonyos, hogy a 17. században kitörő nagy tűzvész után került az erdélyi templomba.

Az idegen tárgy ábrázolása azonnal felkeltette a régészek és a paranormális kutatók figyelmét is. A régészek nem tudják pontosan megmagyarázni, hogy mit ábrázolhat, és mi lehet a csészealj-szerű objektum.

drakula-festmeny-ufo

Vannak, akik szerint a festmény néhai alkotója a igazából a mennyet akarta ábrázolni, bár ha így van, akkor eléggé összetéveszthető egy lebegő diszkosszal.

Talán Illés próféta mennybemenetelét jelképezi –, ami úgy néz ki, mint egy kupola, de modernebb értelmezésben egy ufót juttathat eszünkbe – fejtette ki a szakember.

Mások viszont meg vannak róla győződve, hogy tényleg egy idegen repülőszerkezetet láthatunk a festményen.

Ráadásul az objektum közepén felfedezhető egyfajta kitüremkedés, mely pilótafülke, vagy valamiféle fegyverzet is lehet.

Egy vadabb elmélet úgy tartja, hogy a festmény egy rejtett utalás arra, hogy az igazi Drakula, azaz Karóbahúzó Vlad valójában egy égből érkezett lény volt, vagyis egy földönkívüli.

vlad-tepes

Ez persze csak egy lehetséges elképzelés arra, hogy mit is ábrázolhat a festmény, és mi volt a célja a művésznek, aki megalkotta.

Segesvár azonban nem csak erről híres, hanem hogy 1431. november 8-án itt jött a világra III. Vlad,d havasalföldi fejedelem. 1897-ben megjelent regényében Bram Stoker róla mintázta meg Drakulát, a világ leghíresebb vámpárfiguráját.

ufó drakula festmény


Megtekintések száma: 17194





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet