​Ufó-akták: A katonai nyomozás - UFO-eső, amit elhallgattak?

2020. december 14., hétfő
Tom DeLonge rocksztár néhány éve nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összehozza az amerikai kormányzati bennfenteseket, hogy kiderítsék, mit tud a kormány az UFO-król.

Ezt a nem mindennapi erőfeszítést Luis Elizondo vezeti, aki az amerikai kormány 22 millió dolláros titkos UFO programját irányította. 

Elizondo új részleteket tár fel a Pentagonnál végzett nyomozásával kapcsolatban, beleértve azokat a rendkívüli képességeket, amelyekkel a furcsa, nem eviláginak tűnő idegen légi járművek rendelkeznek.

Az amerikai haditengerészet egykori radarkezelője előlép az árnyékból, hogy felfedje azt a rémisztő napot, amikor UFO-k estek az égből. 

Az amerikai haditengerészet személyzete először mutatta be a lenyűgöző találkozás új részleteit, köztük egy sokkoló képességet, amely megmagyarázhatja, miért látják az UFO-kat az óceánok felett. 

Az Egyesült Államok katonai eltussolásának bizonyítékai merülnek fel, amikor a csapat eljut egy olyan szigetre, ahol az UFO tevékenység hosszú, titkos történelemmel rendelkezik. 

Megvizsgálják az UFO-k és az Egyesült Államok titkos repülőgépei közötti kapcsolatokat is.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 19995

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet