UFO-akták titkosítatlanul - A TELJES Roswell jelentés

2019. április 15., hétfő
Ezt minden földlakónak tudnia kellene...

Egy farmer 1947 egyik nyári éjszakáján egy lezuhant szerkezet maradványait találta meg az új-mexikói sivatagban, és átadta a titokzatos anyagokat a hatóságoknak. 

A hadsereg először azt mondta, hogy egy lezuhant repülő csészealj maradványairól van szó, de aztán furcsa módon megváltoztatták a történetet egyik napról a másikra. 

De vajon miért?

Roswellben került sor a történelem egyik legismertebb és legellentmondásosabb UFO eseményére. 21. századi elemzéssel próbáljuk kideríteni a 20. század egyik legnagyobb rejtélye mögött álló igazságot azzal a céllal, hogy leleplezzük a több évtizedes összeesküvés-elméleteket, vagy hogy bizonyítsuk, hogy valójában nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Hivatalosan azonban 1947 július 8-ig semmilyen hatóság nem erősítette meg a földönkívüliek létét. Ekkor adta ki a RAAF parancsnoksága a sajtóközleményt, amelyben nem mást állított, mint hogy repülő csészealj, tehát földönkívüli űrhajó roncsait találták meg. Még aznap helyreigazították magukat: nincs csészealj, valójában egy meteorológiai léggömb maradványait találták meg, sorry.

A roswelli esetet sokáig nem bolygatták, 1978-ban azonban Jesse Marcel őrnagy, aki jelen volt a roncsok begyűjtésénél, interjút adott Stanton T. Friedman ufókutatónak. Marcel azt állította, Roswellben valóban idegen jármű zuhant le, a ballonról szóló jelentés pedig a kormány hazugsága volt. 

A tiszt közölte, a baleset után az összegyűjtött roncsokat kicserélték, és a sajtónak egy valódi ballont mutattak be. Az elfeledett incidens visszatért a lapokba, és minden idők leghíresebb ufóesetévé lett.

Tanúk kerültek elő, akik váltig állították, hogy nincs az a pilóta, aki összekeverne egy meteorológiai léggömböt akármi mással. Mások a roncsok mellett talált emberszabású holttestekről számoltak be. A nyolcvanas években könyvek tucatjai jelentek meg, ezek többsége az ufóhívők szája íze szerint szőtte tovább a legendát. Civil sze

rvezetek követelték a titkos akták megnyitását, filmek készültek, és egyre vadabb összeesküvés-elméletek terjedtek el. Philip J. Corso alezredes A roswelli titok című könyvében azt állítja, ő maga őrizte a RAAF raktárában a csészealj maradványait és az idegenek holttesteit, és hogy a huszadik század második felének technológiai újításai - mikrohullám, nyomtatott áramkör, lézer, hologram - mind-mind a földönkívüli kincsek lemásolásából ered.

Az igazán merész elképzelések szerint az Egyesült Államok kormánya (esetleg más kormányok is) hivatalos és alárendelt kapcsolatban áll egy vagy több idegen fajjal, bolygónk gyakorlatilag megszállás alatt áll.

Sőt vannak emberek, akik abban hisznek, hogy maga George W. Bush - többek közt az angol királynővel együtt - reptoid, azaz hüllőféle idegen, legalább félig. A tanácstalanul fantáziáló szerzők némelyike eljutott odáig, hogy a kormány nem is akarja eltussolni az ufóügyet: az ufóügy maga az eltussolás. Mert van valami még borzasztóbb.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjVilágtudat

ufók összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 34105

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet