Ufó anyahajó jelent meg Thaiföldön? Videó sokkolta a világot

2023. szeptember 27., szerda
Egy folyó felett lebegett, sokak szerint hiteles a felvétel, mások szerint egy ügyes trükkről lehet szó, viszont az esetnek szemtanúi is voltak. Mi az igazság?

Egy igen látványos, sokak szerint hitelesnek tekinthető videó került fel az egyik népszerű UFO-csatornára, ami ha igaz, akkor valamit tényleg eltitkoltak a világ elől.

Régóta keringenek különféle információk, féligazságok arról, hogy idegnek lények látogatják a bolygónkat, és a Földünk atmoszféráját használják egyfajta állomásként.

Más források pedig arról számoltak be az elmúlt évtizedekben, hogy egyes idegen fajok már évezredek óta megfigyelnek minket.

A most előkerült felvétel bár sokak szerint nem igazi, és a szkeptikusok azt mondták, hogy csak egy ügyes trükk, mégis rengetegen hisznek benne.

Sőt, szemtanúk is jelentkeztek, akik azt mondták, hogy jelen voltak a helyszínen, ahol ez a hatalmas, szemmel láthatóan nem szokványos kinézetű tárgy lebegett.

A szóben forgó felvétel egész pontosan Thaiföldön készült 2018. január 14-én, napkeltekor a Mae Klong folyó felett.

Szinte biztos, hogy hamisítványról van szó, ezt fontos kiemelni, a szakértők és a szkeptikusok véleméyne alapján.

Egyre több ehhez hasonló felvétel árasztja el a netet, a deepfake és a mesterséges intelligencia korában pedig még több lesz belőlük, ezzel elrántva a fókuszt a valódi esetekről, már ha vannak olyanok.

Egyes konteók szerint egyébként már megállapodtak az idegenek a nagyhatalmak vezetőivel, hogy azt tesznek a Földön, amit csak akarnak...

Vajon mi lehet az igazság? Régóta léteznek és látogatják a Földet, és valóban köttetett egy titkos paktum?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 144925

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet