​Ufó anyahajók kezdték el lecsapolni a Nap energiáját? Ultimátumot adtak az emberiségnek?

2023. szeptember 15., péntek




Sorra jelennek meg az elmúlt időszakban a Napból energiát nyerő titokzatos objektumokról készült űrfelvételek…

A lenti felvételek valósággal sokkolóak lehetnek.

Energiát csapolnak le a földönkívüliek

Módszeresen kezdték el az elmúlt években elszívni a Napunk energiáját, ennek pedig végzetes következményei lehetnek.

Sőt, vannak olyan konteók is, melyek szerint a mostani titokzatos, és nagyon katasztrofális Napkitöréseket ez a jelenség okozza, mármint hogy elkezdték “lecsapolni” a Napot, így megborítva annak belső energia háztartását.

A megfoghatatlan objektumok olyanok, mintha energiát szívnának el a Naptól, ami szinte láthatatlan, de a napsütötte plazma világít körülötte, és felfedi a helyét.

Először 2012-ben fedeztek fel egy ilyen gömböt, majd a videó bejárta a világot, beleértve a nagy tudományos folyóiratok oldalait is.

Utoljára 2021 októberében jelent meg a NASA által rögzített képeken.

Ami szintén figyelmet érdemel, hogy a gömb 2021 októberi megjelenésének előestéjén néhány fekete háromszög és kocka repült el a Nap közelében.

Hogy mi történik a Nappal, nem tudjuk.

Sőt abban sem vagyunk biztosak, hogy egy valós világban élünk, és nem egy szimulációban, hogy a Föld gömbölyű, hogy a Nap valójában csillag, nem pedig valami pályán lógó mesterséges világítóeszköz.

De amit biztosan látunk, az az egész Naprendszerben bekövetkezett komoly változások.

Idegenek fenyegetőznek a Nap elpusztításával?

A Napunk felől érkező elektromágneses impulzusok egy része nem természetes, hanem mesterséges eredetű

– állítja a NASA asztrofizikusainak egy része is.

Ez pedig egy olyan kiszólás lehet, mely ténylegesen alátámaszthatja ezeket az információkat.

A földönkívüliek feltételei között szerepel az, hogy hagyjunk fel a fajunk önpusztításával, és azzal, hogy károsítjuk a szülőbolygónkat.

EZ ESETBEN UGYANIS ÚGY FOGJÁK MEGÍTÉLNI, HOGY JELENTŐS VESZÉLYT JELENTÜNK ÉLŐSKÖDŐ CIVILIZÁCIÓKÉNT MÁS VILÁGOKRA IS, ÉS MEG KELL MINKET SEMMISÍTENI.

Sokan azt állítják, hogy egy az űrből érkező valóban kártékony kód, mely sok mindent hazavághatna a Földön, csak egy előzetes figyelmeztetés lenne az idegenektől.

Az űrből érkező jeleknek csak egy bizonyos részét tudjuk ugyanis megszűrni, ez pedig kozmikus biztonsági rés lehet az emberiség pajzsán…

Elgondolkodtató, ugyanis ha ennek csak a fele igaz, már akkor is rengeteg dolgot nem árultak el az emberiséget fenyegető veszélyekkel kapcsolatban.


Megtekintések száma: 112982





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet