Ufó bukkant fel a NASA űrlaboratóriumának területén

2017. február 4., szombat
A rejtélyes képet a Google Earth programban találták meg.

Fémes korong a NASA egyik épületénél

A NASA-nál ismét kibújt a szög a zsákból, és olyan dologra derült fény, amit aligha lehet majd könnyen eltusolni?

Arról van szó ugyanis, hogy egy titokzatos, korong alakú fémes tárgy tűnt fel a NASA Space Laboratory - azaz a NASA űrlaboratórium - területén, az egyik kifutón.

A tárgy egyértelműen hasonlít egy repülő korongra, olyanokra, amiket mostanában az égen látnak a szemtanúk világszerte. A tárgyak tényleg minden tájon feltűnnek, New Yorktól kezdve Pekingig, és mindenhol azonosíthatatlanok maradnak.

Azonosítatlan objektumA NASA épülete körül gyakran látni különböző repülő szerkezeteket, mivel itt tesztelnek különböző kísérleti hajtóműveket, és rakétákat.

Ilyen alakú dologról azonban semmi sem létezik a NASA nyilvántartásában, így az idegenekkel kapcsolatos kutatásokat végző emberek, és az összeesküvés elmélet hívők azonnal felfigyeltek a tárgyra.

Az objektumról nem sok minden állapítható meg, de annyi jól látszik, hogy magas, mivel árnyékot vet, fémes szerkezetű, és akkora, mint egy kisebb autó.

Természetesen a NASA eleinte nem reagált semmit a megkeresésekre, melyekkel tisztázni lehetett volna azt, hogy mit is látni az egyébként a Google Earth felvételen felfedezett valamit.

A mély hallgatás éppen ellenkező hatást szült: még többen gondolták úgy, hogy ebben a történetben valami nagyon nem kerek, és olyan ez az egész, mintha megpróbálnák eltusolni az ügyet, mielőtt szélesebb médiavisszhangot kap.

Később végül mivel elkezdett dagadni a botrány, mégis kiadtak egy szűkszavú közleményt, melyben annyit árultak el, hogy a képeken látható korong alakú valami egy hatalmas antenna eszköz, melyet "házilag", a NASA berkein belül barkácsoltak össze.

Hihetetlen történet

Egy szemtanú azonban jelentkezett, aki a neve elhallgatását kérte, és azt mondta, hogy a szerkezet valójában nem az volt, amit a NASA mondott.

Mindezt azért merte elmondani, mert felháborítónak tartotta, hogy az Amerikai Űrügynökség ilyen nyíltan hazudik az adófizetőknek. A kormány és a hadsereg ugyanis mindenről tudnak, és szorosan asszisztálnak az idegenekkel, és idegenek technológiával való kísérletezgetésekre.

Nem véletlen, hogy Guantanamo Bay környékén is létezik egy olyan hatalmas, víz alatti bázis, melynek a mélyén rengeteg olyan technológiával kísérleteznek, amit még az 1947-ben lezuhant roswelli ufóból szereltek ki.

A NASA, és a NORAD, valamint a Pentagon tehát mélyen elhallgatja az idegenekkel kapcsolatos információkat. Ezt mindaddig megteheti, míg egy napon nem robbant a bomba, és nem tesz valaki váratlanul közzé minden eddig titkosított ufó aktát.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés titkos katonai technológia eltitkolt tények norad pentagon


Megtekintések száma: 88452

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet