Ufó flottát láttak London felett!

2016. október 28., péntek
5 azonosítatlan repülő tárgyat láttak London felett, köztük egy vörösen fénylő gömböt is. Egyelőre senki sem szolgált magyarázattal a különleges jelenségre.

Az már biztos, hogy nem léggömbökről, vagy drónokról van szó, de továbbra sem tudja senki, hogy mi lehetett az az 5 darab azonosítatlan, London felett lebegő tárgy, amit nemrég rögzítettek videón a város felett.

A videót eredetileg két férfi rögzítette, akik épp egy autóban ültek London Hertfordshire-nél. Akkor tűnt fel körülbelül 9 óra tájban 5 darab eddig nem azonosított ismeretlen tárgy London városa felett.

Egy egész flotta volt, bármiből is állt az a flotta. Lassan lebegtek London irányában, mintha várnának valamire. Az esetnek nem csak a két férfi volt szemtanúja, de később érkeztek jelentések arról, hogy rengeteg londoni is látta ezeket a különleges valamiket az égen pásztázni.

Először műholdnak nézték a jelenséget, de hamar rájöttek, hogy fényes nappal nem látszódna ennyire jól egy műhold, és nem lenne olyan szerencséjük, hogy egyszerre ötöt is lássanak.

Ráadásul az egyik fénylő tárgy vörösen izzott, eltérően a többitől, ami csak még titokzatosabbá tette az egész jelenséget.

Ezek a fények egymással párhuzamosan haladtak előre, látszólag céltalanul.

A tárgyak messze voltak, mégis ahhoz képest is parányiak voltak, így kizárható az is, hogy utasszállító gépek voltak. Továbbá hangtalanok voltak, ami még a vadászgép elméletet is rögtön megcáfolja.

Jelenleg senki sem tudja, hogy mik lehettek ezek az objektumok, ezért sokakban felmerült az idegen űrhajókból álló flotta gondolata.

London felett többször tapasztaltak még különféle fényjelenségeket, melyeket nem tudtak megmagyarázni, így előfordulhat, hogy ez a jelenség is beillik ezen megmagyarázatlan ügyes sorába, és soha nem kapunk választ a kérdésre.

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 141245

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet