Ufó jelent meg a Colima vulkánnál: újra ki fog törni?

2016. október 20., csütörtök




A napokban egy azonosítatlan, erősen fénylő, gyorsan mozgó objektumot észleltek a Colima vulkán közvetlen közelében. Sokak szerint a vulkán hamarosan újra ki fog törni.

Rossz előjelnek tartják, hogy egy eddig azonosítatlan repülő tárgy bukkant fel a vulkán közvetlen közelében, épp akkor, mikor lávafolyam hömpölygött végig annak oldalán.

Az ufó hívők és egyes kutatók ugyanis úgy gondolják, az idegenek mindig olyan vulkánok közelében jelennek meg, melyek vagy épp kitörni készültek, vagy hamarosan elérik a kitörési pontot.

A Mexikóban található Colima vulkán az utóbbi időben rendkívül csendes volt, és nem volt érzékelhető geológiai aktivitás a közelében annak ellenére, hogy párszor a közelmúltban már kitört.

Ezek azonban nem voltak a megszokott, erős kitörések. Minden alkalommal megfigyelték azt, hogy a kitöréskor, vagy előtte idegen objektumok jelentek meg a Colima vulkán körül.

Éppen ezért aggódnak sokan, mert úgy gondolják, hogy a jelenlegi kitörés még csak a kezdet, és hamarosan újra ki fog törni a vulkán.

Azt senki sem tudja, hogy az idegenek miért jelennek meg épp kitörő, vagy kitörni készülő vulkánoknál.

Egyesek szerint valamiféle tudományos kísérlet részeként vizsgálódnak geológiailag aktív vulkánoknál, míg mások úgy gondolják, hogy a hegy geotermikus energiáját csapolják le az éteren keresztül.

Akárhogy is, az elkövetkező napok, hetek fényt fognak deríteni arra, hogy valóban bekövetkezik-e majd egy újabb kitörés.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés vulkánok


Megtekintések száma: 37912





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet