UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt űrhajósa szerint: mindent kitálalt!

2023. július 17., hétfő




A Földre érkezett békeszerető idegenek akadályozták meg a nukleáris háború kirobbanását az Egyesült Államok és a Szovjetunió között a hidegháború idején – ezt állítja legalábbis a NASA egykori űrhajósa.

Dr. Edgar Mitchell – aki az Apollo 14 küldetés során, 1971-ben hatodik emberként járt a Holdon – meglehetősen sajátos nézeteit tette közzé a földönkívüliekről.

edgar-mitchell

Az egykori asztronauta azt állítja, hogy az idegenek az 1940-es évektől, az első amerikai atomfegyver-tesztek idejétől látogatták a katonai bázisokat és rakétasilókat. 

Szerinte az űrlények felkeresték azt az Új-Mexikói tesztterületet is, ahol az első atombombát felrobbantották.

A 84 éves Mitchell szerint az idegenek először feltérképezték a katonai kapacitásokat. 

A NASA volt űrhajósának az a határozott véleménye, hogy a hidegháború alatt az idegenek rendszeresen lelőtték a tesztrakétákat, és titokban mindent megtettek azért, hogy visszatartsák az emberiséget az atomháborútól, és békét teremtsenek a Földön.

Eleinte senki sem tudta, mi zajlik az égbolton, később kezdtek rájönni a nagyhatalmak, hogy egy náluk is nagyobb, felső erő akadályozza meg a különféle titkos hadmozdulatokat, és a rakéták működését.

Az idegenek tudták, tisztában voltak vele, hogy a Földbolygó és az emberiség nem bírna ki egy újabb, harmadik nagy világégést.

Nem véletlen az sem, hogy a történelem később abba a mederbe terelődött, hogy a felek megállapodtak abban, hogy nem vetnek be atomfegyvereket.

Az emberiség elmúlt 20-30 évéhez nagyban hozzájárult az idegenektől való tanulás folyamata, és az, ahogyan ráhatottak a fajunkra.

Roswell óta bizonyítékunk is volt a létezésünkre, és egyes technológiai megoldásaikat is elsajátítottuk.

Mitchell szerint nem véletlen az sem, hogy napjainkban a világ számos atomerőművének közelében gyakran észlelni azonosítatlan repülő objektumokat, valamint titkos katonai létesítmények, atomsilók felett.

A földönkívüliek ugyanis folyamatosan ellenőrzik az emberi tevékenységet, és monitorozzák minden egyes lépésünket.

Ők terelgetnek ugyanis egy háború mentes úton  -többé kevésbé legalábbis. Ha nem lennének, az emberiség már az 1960-as-70-es években kipusztította volna magát és a bolygót - állítja.

OSZD MEG másokkal is!

idegen mars marskutatás idegenek összeesküvés élet a marson


Megtekintések száma: 29049123





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet