UFO-k figyelték Neil Armstrongot a Holdon – állítja egy vezető amerikai űrszakértő

2023. május 25., csütörtök




Egy vezető amerikai űrszakértő azt állítja, hogy UFO-k figyelték Neil Armstrongot, amikor 1969. július 20-án, a Hold felszínén megtette az első lépéseket – ami „egy kis lépés az ember számára, de hatalmas ugrás az emberiség történetében”.

Maurice Chatelain már nem dolgozott a NASA-nál, amikor 1979. szeptemberében nyilvánosságra hozta, hogy az asztronauta egy közeli kráter szélén vette észre az UFO-kat, amikor kilépett az Apollo-11 űrhajóból.

Chatelain szerint, amíg Armstrong jelentést tett az UFO-król a houstoni irányítóknak, Buzz Aldrin másodpilóta az Apollo belsejéből filmezte az idegen űrhajót.

De – állította Chatelain – a NASA hírzárlatot rendelt el az esettel kapcsolatban. Az expedíció földi irányítói „biztonsági okokból” kivágták Armstrong rádiójelentését a történelmi jelentőségű esemény nemzetközi közvetítéséből.

A NASA a sztorit „teljes képtelenségnek” minősítette. John McLeaish első szóvivő elmondta, hogy

„az Apollo-11-ről történt közvetítés csak akkor szakadt meg, amikor az űrhajó a Hold másik oldalán járt. Az egyedüli beszélgetés, amit sohasem hoztunk nyilvánosságra, magánjellegű párbeszéd volt az asztronauták és az orvosok között.”

A Chatelain által elmondottak nem várt támogatást kaptak Moszkvából. Dr. Vlagyimir Azsazsa fizikus így nyilatkozott:

„Két évvel ezelőtt mi is hallottunk erről az epizódról. Én biztos vagyok benne, hogy megtörtént, de a NASA cenzúrája miatt nem került nyilvánosságra.”

Szergej Bosics professzor, szovjet űrszakértő hozzátette:

„Az én véleményem az, hogy egy másik civilizációban élő lények fogták a Földről érkező rádiójeleket, és kikémlelték az Apollo holdraszállását, hogy megtudják, meddig terjed az emberiség tudása. Aztán kapcsolatteremtés nélkül távoztak.”

Más amerikai asztronautáknak is voltak közeli találkozásaik különös űrhajókkal. Gordon Cooper – aki később részt vett a NASA-programban – 1953-ban látott egy UFO-t, amikor Németország fölött repült, így nyilatkozott:

„Most már szilárdan hiszek a földönkívüli űrhajókban.”

1965-ben James McDivitt és Ed White 100 mérföld magasságban, a Gemini-4 fedélzetén Föld körüli pályán mozogtak, amikor egy ezüstös színű hengert vettek észre, melyből antennák álltak ki. McDivitt fényképeket próbált készíteni róla, amikor az UFO hirtelen feléjük vette az irányt.

A két férfi ügyesen manőverezett, az ütközés mégis elkerülhetetlennek látszott, amikor a különös űrhajó egyszer csak eltűnt. Az expedíció földi irányítói Houstonban a Gemini egyik gyorsító rakétájának vélték a tárgyat, ami az űrhajó mellett szintén Föld körüli pályán mozog, és nem foglalkoztak vele.

De McDivitt elmondta, hogy

„gyorsító rakéta nem lehetett, mert ahhoz nem volt a megfelelő helyen és időben.”

Nyolc évvel később Jack Lousma, Owen Garriot és Alan Bean asztronauták egy piros, forgó tárgyat láttak a Skylab-2-ből. Tíz percen keresztül fényképezték, 270 mérföldnyire a Föld fölött. A NASA ismét cáfolta, hogy a fénylő kapszula egy másik űrhajó lett volna.

Gordon Cooper szerint:

”A NASA és a kormány nagyon jól tudja, hogy más bolygókról származó intelligens lények rendszeresen látogatják a Földet, hogy óvatosan felvegyék velünk a kapcsolatot, és megfigyeljenek bennünket.”

„Rendkívül nagy mennyiségű bizonyítékuk van, de nem beszélnek róla, nehogy megijesszék az embereket”.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Delina.hu / szerző: Czakó Emese

ufó ufók idegenek összeesküvés apollo


Megtekintések száma: 196564





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet