Ufó landolt Kínában? Bizarr felvétel sokkolja a világot

2021. augusztus 25., szerda




Furcsa felvétel kerign egy ideje az interneten, melyen azt látni, hogy valahol Kínában egy óriási ufó landol. EZ a felvétel azonban más, mint a többi.

Elöljáróban rögtön lezsögeznénk, hogy a felvétel eredete rendkívül kétes, ezért magát a felvételt is érdemes a helyén kezelni.

Ennek ellenére mégis nagyon érdekes, és megér egy misét, főleg, hogy a fél internet ezzel a videóval foglalkozik most. A videón azt láthatjuk, amint néhány szemtanú a városban - nem tudni pontosan hol - autóznak, amikor megpillantanak valamit az égen.

Ez a valami hatalmas, korong alakú, és látszólag hangtalanul lebeg a levegőben.

Követni kezdet ezt a valamit, és látják, hogy az egyik közel erdős-tisztás vidéken száll le.

A helyszínre sietnek, amikor megdöbbentő jelenetsor tárul a szemük elé: egy csészealjat látnak leszállva a tisztáson, alatta pedig egy igazi hús-vér földönkívülivel.

A videónak végeszakad, amikor meglátja a messziről jött utazó, hogy filmezik.

Túlságosan részletes és mesterkélt ahhoz, hogy valós legyen! Vágnák rá sokan. Valóban, a videó részletgazdag, soha ennyire éles felvétel talán nem került ki a földönkívüliekről.

Míg mások úgy gondolják, hogy a felvétel maga valóban lehet valós, addig mások szerint egyértelműen egy hamisítványról van szó, egy ügyes CGI parádéról. Egyikre sincs egyértelmű bizonyíték, így marad a talány: talán valóban egy földönkívüli találkozást rögzített a kamera, talán nem.

Szerinted valós felvételről van szó?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr


Megtekintések száma: 119807





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet