Ufó száguldott el Tasmánia felett?

2017. március 3., péntek
Egy kisvárosból rögzítettek egy érdekes videót, melyről mindenki csak találgat.

Valamiféle rejtélye égi jelentés ütötte fel a fejét Tasmánia felett. A jelenséget nem csak egyetlen helyen, hanem egész Tasmánia-szerte látni lehetett.

A legtöbbet a jelenségből azonban egy kisebb faluban, és egy környező városban lehetett látni. Egy hatalmas tűzgolyóra hasonlító valami volt.

UFO-szakértők szerint egyértelmű, hogy egy idegen létforma űrhajójáról van szó, sokan attól félnek, hogy az idegenek el akarják foglalni Ausztráliát.

Mások szerint egy tűzgolyó repült át a város felett. Meteor nem lehetett, mert ahhoz túl lassan haladt.

A szkeptikusok magyarázata szerint nem történt más, minthogy valójában egy repülőgép húzott el a város felett, amely a felkelő nap fényhatásai miatt vörösnek tűnt.

Mint arról már beszámoltunk korábban, világszerte egyre többen érzékelnek, és észlelnek is idegen objektumokat az eget kémlelve. Erről rengeteg vita folyik, hogy pontosan miért lehet.

Egyesek szerint ezek hírértékének a növekedése miatt, mások szerint pedig amiatt, mert manapság minden hordozható eszközben vannak kamerák, amikkel meg tudják az emberek örökíteni a látottakat.

Bárhogyan is: még mindig nincs egyértelmű válasz arra, hogy mik találhatóak odafenn az égen, és hogy pontosan honnan jönnek.

Titkos katonai technológia? Idegen űrjárművek? Vagy valami egészen más?

Ha szerinted is földönkívüli objektum látható a felvételen, OSZD MEG másokkal is!

video ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 16453

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet