Ufó tűnt fel a Föld atmoszférájában az ISS űrállomás egyik felvételén

2021. február 5., péntek




A bizarr, fánk alakú objektum szemel láthatóan nem szabadesésben volt, hanem manőverezett, majd váratlanul eltűnt a felhők között.

Nemrég, egészen pontosan November 13-án került fel az a különös felvétel, melyet az ISS, azaz a Nemzetközi űrállomás fedélzeti egységének egyik kamerájával készítettek. A felvételen a Föld és annak légköre látható.

Elsőre talán nem is tűnik fel más, azonban ha jobban megvizsgáljuk a szóban forgó felvételt, hamar kiszúrjuk azt a titokzatos, fánk alakú objektumot, mely lassan kúszik végig a felszín felett, feltehetőleg valahol az atmoszférában.

Nem sokkal ezután váratlanul eltűnik a felhők között, és végleg nyoma vész.

A videót azóta több tízezren megnézzék már, és rengetegen találgatják, hogy pontosan mi is látható a felvételen.

Egyértelmű, hogy valami olyan dologról van szó, ami nem odavaló, meglepő módon azonban a NASA nem kapcsolta le az adást, mert talán utólag vették észre a mesterséges objektumot. 

A NASA ugyanis korábban sokat sejtető módon több alkalommal megtette azt, hogy váratlanul megszakította a sugárzást, vagy ki sem engedte a kezei közül a hasonló videókat, mert tisztában voltak vele, hogy mi látható rajtuk.

Ez a felvétel mégis kikerült a netre, a NASA azonban ezzel a videóval kapcsolatban is hallgat.

Sok elemzés arról számolt be, hogy a fánk alakú objektum egészen biztosan nem felhő, vagy más légköri jelenség, sokkal inkább tűnik egy fémből készült nagyobb méretű űrhajónak, mely nem szabadesik, hanem manőverezik az atmoszférában, mielőtt eltűnik a felhők között.

Sőt, sokan még azt is megfigyelték, hogy a tárgy mögött a felhők átrendeződtek, vagyis ha egy sima légköri jelenség lett volna, ennek nem lett volna szabad bekövetkeznie.

Ez egyértelműen azt jelenti, hogy az a valami fizikailag is jelen volt a légkörben, és interakcióba lépett a felhőkkel.

Az ISS-szel kapcsolatban sokszor felmerült már, hogy idegenekkel állhat kapcsolatban mind a legénység, mind pedig maga az űrállomás.

Számtalan alkalommal figyeltek már meg hasonló jelenségeket, beazonosíthatatlan fénypontokat, fémesen csillogó tárgyakat.

Hogy a NASA mikor fog színt vallani, azt nem tudni, de a legtöbben nem várják, hogy valaha is bevallják az idegenek létezését, helyette inkább lassan elkezdik csepegtetni, szándékosan kiszivárogtatni az információkat, hogy az embereket ne réje majd sokként az idegen civilizációk létezésének kényelmetlen felismerése.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés nassa


Megtekintések száma: 62955





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet