Ufóba belerepülő fénycsóvát filmeztek le Chile felett: a világot sokkolta az, amit a felvételen látni!

2023. január 11., szerda




Sokak szerint az elmúlt évek egyik leghitelesebb bizonyítéka lehet. Mit csinálnak az idegenek a légkörünkben?

Megvan a  bizonyíték arra, hogy valójában a HAARP program csak egy kis szelete a valóságnak, és az idegenek is kísérleteznek a Földünk légkörével, és magával az időjárással.

Legalábbis erre lehet következtetni abból, amit az alábbi videón látunk, melyet a szakértők és videósok is megvizsgáltak.

Mind egyöntetűen jutottak arra, hogy nincs manipulálva.

Ez tehát azt jelenti, hogy bármi is az, amit látunk rajta, az tényleg ott volt... kérdés, hogy pontosan mivel lehet ezt az egészet magyarázni...

Egy fénycsóva jelenik meg a sötét, beborult égen, majd a felhők között cikázva eltűnik egy sokkal nagyobb objektumban, melyről egészen addig tudomása sem volt a videósnak, sem az azt szemlélőknek.

Sokak szerint a felvétel alapján el kéne gondolkodni azon, vajon csak humanoid földönkívüliek látogatják a bolygónkat, vagy más, olyan létformák is, amelyek hatalmas repülő féregnek, esetleg fénylő gömbnek, vagy bármilyen más formájúnak látszanak

A "találkozást" követően a nagy, korong alakú árnyék egyik pillanatról a másikra tűnt el az égről.

Sokak szerint a lehetséges magyarázatok között lehet egy titkos katonai technológia is, de a manőverek, amiket a fénylő tárgy végez, már-már ellent mondani látszanak a repülés alapvető fizikájának..

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 77500





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet