Ufóból származó fénysugarat rögzíthetett egy kamera!

2017. június 13., kedd




Ez a felvétel bizonyíthatja az idegen űrhajók ténykedését a Földön?

Az eset Cornwallban történt, és az egyik legtisztább felvétel lehet, amit valaha idegenekkel, vagy azok tevékenységével kapcsolatban elkészítettek.

Az egyik kikötőnél ugyanis állt egy webkamera, mely folyamatosan figyelte a területet, és erre a kamerára online rá is lehetett csatlakozni.

Azonban az egyik nap váratlanul hatalmas fénynyaláb jelent meg a magasból, mintha egyharmadik típusú találkozás vette volna kezdetét.

A fénysugár kékesen világított, és pulzált, mintha valamiféle lézeres fény lenne. Mindeközben a víznek azon területe, ahová sugárzott, mintha fortyogni kezdett volna. Az esetet többen élőben is látták, ők azt nyilatkozták, hogy látták, hogy a fény közvetlenül az égből jön, de nem lehetett jól kivenni, hogy pontosan honnan.

Az internetre is feltett felvételen az emberek a kommentekben találgatták, mi lehet ez, és hogy valóban ez látható-e rajta, aminek először látszik.

Az ufókról köztudott, hogy nagyon erős fénynyalábokkal képesek a tárgyakat a levegőbe emelni, és akár embereket elrabolni is. Az ilyen fénysugarakról rengeteg idegen elrablásos esetnél beszámoltak a szemtanúk, és az elraboltak.

William Fathers a Poperro Newsnak azt nyilatkozta, hogy szerinte az egész csak egy visszatükröződés, amikoris a megfelelő szögben érkezett a nap fénye, mely ezt a különös optikai illúziót létrehozta.

És mi van a szemtanúkkal, és a víz fortyogásával?

Nos, a szkeptikusok szerint a helyszínen jelenlévő szemtanúk, akik látták a jelenséget, feltehetően ugyanabból a szögből nézték végig, mint a kamera, így hasonló dolgot láthattak, vagy csak egyszerűen a szemük kárázott.

Azonban a víz fortyogására sokan nem találtak magyarázatot. talán az is csak egy optikai illúzió lenne?

vagy a kamera felvételén mégis minden az, aminek látszik?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál hihetetlen ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 172361





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet