Ufók és a Biblia-kód: az emberiség felemelkedésének titka!

2017. november 2., csütörtök




Ha feltennénk a kérdést, hogy mi a közös a Bibliában leírt teremtéstörténetben, és a kínai, és egyéb teremtéstörténetben, valamint a földönkívüliek ősi látogatásaiban, sokan nem tudnák rá a választ.

Azonban a végső válasz a bibliakódjában rejtőzhet.

Ugyanis az ősi teremtésmítosza az embernek nagyon is kapcsolódik a földönkívüliekhez, illetve az idegen fajok létéhez.

A Biblia kódja választ ad minderre? Michael Drosnin azt állítja, hogy a Biblia kódja előre megjósolta John F. Kennedy, Robert F. Kennedy és Jichak Rabin meggyilkolását.

Izrael gyermekei közül sokan hiszik, hogy a Biblia elő öt könyvét Isten betűnként diktálta Mózesnek.

Így nem véletlen, hogy rengetegen tartják úgy, hogy a Biblia adhat választ az emberiség teremtésének végső kérdésére, és arra, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben.

Albert Einstein kijelentette, hogy “Isten nem szerencsejátékos”. Felvetődik azonban minden gondolkodó emberben, hogy akkor vajon miért készített számunkra ilyen volumenű, történelmi korokon átívelő keresztrejtvényeket?

Erre az lehet a válasz, hogy az emberiség csak akkor értse meg a múltját, ha már kellő evolúciós, és fajfejlődési utat járt be, és megfelelő intelligenciára tett szert a jelek értelmezéséhez.

Ez lesz az emberiség felemelkedése, amikortól kezdve nem tagadjuk meg többé a múltunkat, melyet ma mér megpróbálunk minden áron elrejteni, elnyomni: a múltat, melyben valójában egy földönkívüli Isten teremtette meg az embert, genetikai úton.

Vagyis fajunk egy idegen civilizáció tenyészete, egy más világoktól szándékosan hermetikusan elzárt bolygón.

Ezért nem akadtunk a történelmünk folyamán soha rá másokra. nem álltunk még erre készen.

Vagyis a Bibliában elrejtett kódok nagy része, és a végső válasz majd akkor válik számunkra értelmezhetővé, vagy egyáltalán felfedezhetővé, ha képesek leszünk egy másik szinten, egy sokkal magasabb tudatállapotban értelmezni azt.

Eljön az emberiség ideje, és ezt az idegen teremtők tudják, mivel egyre gyakrabban adják a jelét annak, hogy figyelnek minket.

A végső fázis tehát hamarosan elérkezik az emberiség számára.

Hogy ez menyi idő és a biblia-kód mikor tárul fel teljesen, a maga valójában előttünk, az talán évek, évtizedek, vagy évszázadok kérdése.

Minden azon múlik, hogy az emberi faj mikor nő túl a saját árnyékán…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek ezotéria spirituális kódok


Megtekintések száma: 135013





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet