​Ufók és árnyemberek a Föld nukleáris rakéták közelében: kitálalt a légierő technikusa

2022. június 17., péntek
Egy ember UFO-kat és egy árnyembert látott nukleáris fegyverek közelében az Amerikai Légierő támaszpontján.

Az USAF volt nukleáris fegyverekkel foglalkozó technikusa, Adrian Reister elmondta, hogy izzó “gömböt” látott lebegni a szigorúan őrzött katonai bázis körül, hozzátéve, hogy korábban egy “árnyemberrel” is szembesült.

Adrian Reister azt is elárulta, hogy 2003 és 2007 között a missouri Whiteman Légibázison állomásozott, ahol nukleáris fegyvereket őriznek, tartanak karban és mozgatnak

-írja az ÚjVilágtudat.

Azt mondta, hogy feladatai ellátása közben látott egy izzó “gömböt” lebegni egy közeli fasor felett, mielőtt elrepült volna.

A 37 éves Adrian azt mondta, hogy nem lehetett az egyik gépük, mivel mindegyiket jól ismerte, és hozzátette, hogy miközben egy hasonló állomáson edzett, szemtől szembe került egy félelmetes, 1,8 méter magas “árnyemberrel”.

A Liberation Timesnak nyilatkozva a következőket mondta:

“Észrevettem, hogy egy fény vagy gömb lebeg a fasor teteje fölött, akkor azt hittem, hogy csak egy csillag volt, de ahogy tovább figyeltem a területet, a fény/gömb a fák teteje felett függött egy ideig. Aztán azt hittem, talán egy műholdról van szó.”

De aztán amikor egy szállítócsapat érkezett, hogy biztosítsa a fegyvert, “a gömb egy kicsit felpattant az ég felé, majd balra (északra) kilőtt, majd 90 fokkal egyenesen felfelé lőtt ki és eltűnt.”

Adrian elmondta, hogy valamivel később hasonló élményben volt része a bázison, és megjegyezte, hogy látott egy “izzó gömböt,” amely az általa leírtak szerint “sárgás-fehér” színnel világított.

De nem ez a legfurcsább élmény, amit Reister átélt az atomfegyver bázison.

2006 nyarán, miközben éjszakai műszakban dolgozott egy próbabombát karbantartva, a nukleáris fegyverekkel foglalkozó technikus elmondása szerint egy “árnyemberrel” találkozott.

Először lépteket hallott, de nem a légierő egyik bajtársának megszokott hangja volt a szabványos harci bakancsban.

A rejtélyes betolakodó a jelek szerint mezítláb sétált a fokozottan biztonságos bázis körül.

Miután hallotta a lépteket, felkelt, hogy kiderítse, ki az, és ekkor dermesztő találkozása volt valamivel, ami nem teljesen emberi.

Azt mondta: “Láttam, amit nem igazán tudok másként leírni, mint egy fekete masszát egy 1,8 méter magasan álló személy alakjában. Valójában nem árnyék volt, hanem valami, ami enyhén elmosódott és nem tükrözött fényt.”

A bázist folyamatosan őrizték, és szinte lehetetlen volt, hogy illetéktelen személy észrevétlenül hozzáférjen annak érzékeny belső területeihez.

De valakinek vagy valaminek sikerült nagyon közel jutnia egy fegyvertárolóhoz anélkül, hogy a riasztót beindította volna.

Manapság az amerikai hadsereg sokkal nyitottabb az úgynevezett UAP-król szóló jelentésekre, mint a múltban, de a hangsúly még mindig azokon a potenciális fejlett technológiákon van, amelyeket egy idegen hatalom üzemeltet.

Ez az új nyitottság azt éreztette Reisterrel, hogy ma már el tudja mesélni történetét, de a több évtizedes múltra visszatekintő hasonló jelentések arra utalnak, hogy a katonai személyzet több dologgal találkozott, mint egy nagyon gyors kínai építésű drón.


Megtekintések száma: 62756

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet