Ufók felügyelik a világ atomerőműveit?

2016. július 12., kedd
Egyes jelentések szerint már évtizedek óta megfigyelhetők azonosítatlan lebegő objektumok az atom komplexumok körül, melyek rendszeres időközönként fel-felbukkannak, mintha csak ellenőriznének. Védelmezik az emberiséget, vagy más cél vezérli őket?

Robert Hastings, és még sokan mások úgy vélik, hogy az elmúlt évtizedekben valamilyen okból rendszeresen látogatják az idegen világból érkezett repülő szerkezetek a világ atomerőműveit.

Feltevésüket alá is tudták támasztani, mert egy több évtizedet átölelő kutatási anyagra alapozták őket.

Az elmúlt 40 évben atomkomplexumokban, és ehhez hasonló létesítményekben szolgáló tiszteket, munkásokat, vezetőket kérdezték arról, hogy tapasztaltak-e furcsaságokat, szokatlan dolgokat a pályájuk során.

fenylo-ufok-az-atomreaktor-felett A massachusetts-i Salem atomerőművének közelében 1952-ben titokzatos fényeket fotóztak.

Legnagyobb megdöbbenésükre a megkérdezettek elég nagy százaléka azt válaszolta, hogy látott különböző dolgokat azalatt, míg ilyen helyen szolgáltak.

A legtöbb eset még a hidegháborúban történt, azonban utána és napjainkban is

rengeteg olyan észlelésről számoltak be, amikor azonosítatlan objektumot pillantottak meg az erőművek közvetlen közelében.

Több ízben nem csak reaktoroknál, hanem rakéta silóknál is figyeltek meg korong alakú repülő csészealjakat. Hogy mit kerestek ott, milyen céllal tartózkodtak ezek a szerkezetek a környéken, arra nincs hivatalos magyarázat, a kormány még azt is tagadja, hogy ilyen objektumok egyáltalán feltűntek volna a kulcsfontosságú helyszíneken.

Titokzatos észlelések

A Nevada sivatagban található egyik kísérleti terület tisztje is arról számolt be, hogy gyakran látogatják a térséget olyan tárgyak, melyek nem reagálnak a rádión történő megkeresésekre, figyelmeztetésekre, lelőni pedig nem tudják őket, mert vagy túl későn veszi észre őket a radar, vagy mire kiérkeznek a vadászgépek a helyszínre, egy pillanat alatt nyomuk vész.

"Mindegyik korong alakú, nagyon fényes, és hirtelen tűnnek fel. Esélyünk sincs ellenük fellépni, mert egy pillanat alatt kámforrá is válnak." - nyilatkozta egy tiszt.

Egy másik alkalommal egy katonai fotós fényképezett oda nem illő objektumokat Vandenberg légi támaszpont légterében. A hirtelen megjelenő fénylő diszkosz körbecirkált az egyik rakétafej körül, majd legalább 7-8000 kilométeres sebességgel kilőtt az atmoszférába, és hűlt helye volt.

idegen-objektumok-az-eromu-felett Egy egész flotta egy Japán erőmű közvetlen közelében

Az egyik legérdekesebb az a jelentés és beszámoló volt, mely arról számolt be, hogy idegen csészealjak támadtak meg egy kilőtt rakétát a Csenes Óceánon.

Egy titkos katonai kísérletsorozat során történt meg a megmagyarázhatatlan eseménysor.

Egy tesztelés során a Csendes Óceán felé lőttek egy nem éles katonai rakétát, hogy vizsgálatokat végezzenek, kísérletezzenek a fegyverrel. Egy diszkosz jelent meg a rakéta közelében, majd négy fénysugarat lőtt rá a rakétára, mire az az óceánba zuhant.

Az esetet még a NORAD is vizsgálta, de nem tudtak semmit megállapítani. Hivatalos magyarázat nem született, de nem is volt rá szükség, mert nem tudott róla a közvélemény.

Védelmeznek minket?

Az idegenek nem véletlen ül ólálkodnak ott a kulcsfontosságú katonai és atom helyszínek és komplexumok körül. Sokak szerint nem ártó szándékkal teszik mindezt, hiszen akkor

már rég megtehették volna, hogy több atomreaktort felrobbantanak, ezzel országokat, kontinenseket semmisítve meg.

Ellenőriznek minket, nehogy buta civilizációs lépést tegyünk. Védelmezik a reaktorokat, mert mi emberek vagyunk, hibázunk, és még akkor is képesek vagyunk katasztrófát előidézni, amikor nincs háború, lásd Csernobil.

haromszog-alaku-ufo-egy-reaktor-felett Háromszög alakú ufó a Quinshan nukleáris erőmű felett

Talán már több terrortámadást is végrehajthattak atomerőművek ellen a terroristák vagy más szélsőségesek. Egyszerűen túl nagy kihagyott ziccer a részükről, hogy nem következett be még egyetlen robbantás sem, mely valamilyen atomreaktor közelében történt.

Egyesek szerint azért nem következett be még egyetlen terroristák által kiváltott atomkatasztrófa, mert az idegenek nem hagyják, hogy egy ilyen bekövetkezzen.

Arról is szólnak beszámolók, hogy nem egy alkalommal katonai földi gépek kíséretében láttak objektumokat repülni.

Egy titkos paktum köttetett volna a kormányok és az idegenek között? Vagy ez a paktum csak egy nagyon szűk, elit katonai csoportra vonatkozik?

Hiszen a NORAD és más katonai szervek is arról számoltak be, hogy tehetetlenek a hirtelen felbukkanó, majd eltűnő idegenekkel szemben.

Az idegenek talán már az ősidőktől kezdve védelmeznek minket, és ügyelnek arra hogy fejlődésünk ne jelentse azt, hogy kipusztítjuk önmagunkat.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 15932

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet