Ufókból álló flottát figyeltek meg Peru reptere felett

2017. március 10., péntek




A reptér légi forgalmát is felfüggesztették egy időre a jelenség miatt.

Este hét órakor rengeteg apró, ámde annál fényesebb gömb jelent meg az égen a perui reptér felett. A jelenség sok mindenki figyelmét magára vonta, és az emberek közül voltak, akik pánikszerű hangulatba estek a látottaktól.

Nem tudni egyelőre, hogy a jelenség hatására-e de Peru repterének légi forgalmát le is állították arra az időre, míg ezek a fénygömbök láthatóak voltak az égbolton.

Az események Peru legfőbb repterén történtek, pontosabban az ottani légifolyosók egyikén voltak láthatóak ezek a valamik.

Az anomáliáról sokan hiszik, hogy nem más lehet, mint egy ufó flotta, mely egy ideig ott keringett a reptér felett, ismeretlen célból.

Ilyen ismeretlen objektumoknál nem mindig állítják le a teljes légi forgalmat, bár időnként előfordul.

Nagy kérdés, hogy a képen látható fénypontok valójában micsodák lehetnek. A szkeptikusok szerint csak légköri fényjelenségek, vagy optikai illúziók, míg az ufó szakértők teljesen mást állítanak.

Szerintük ugyanis egy formációban repülő, majd egy ideig egy helyben lebegő flotta lehet. Közel három órán át voltak láthatóak, ennyi ideig nem lehetett leszállni, sem pedig felszállni a repülőtéren.

Egy ufó szakértő szerint a légiirányító torony és az egyes a reptér körül köröző utasszállítók közötti kommunikációból kiderül, hogy az objektumokat nem tudták azonosítani.

12 ilyen bejegyzés is belekerült a később nyilvánosságra hozott CORPAC dokumentumban, 0000 azonosító kóddal, ami valóban az azonosítatlan dokumentumok kódja a bejegyzési naplóban.

A hatóságok nem szólaltak meg az ügyben, sőt úgy kezelik az egészet, mintha teljesen természetes dolog lenne, hogy idegen, nem azonosítható szerkezetek repkednek az ország légterében.

Pedig ez komoly nemzetbiztonsági hiba, és igen jelentős kockázat.

Ha szerinted is idegen flotta volt a levegőben, OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 30079





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet