Ufóról készítettek felvételt Zala megyében?

2017. június 10., szombat




Egy rendkívül gyors mozgású, fehér fényű jelenséget filmezett le drónjával Farkas Attila.

A LégiProjekt vezetője megdöbbentő dolgokról számolt be. Vajon tényleg egy azonosítatlan objektumot látott?

A titokzatos valamit nem azonnal vette észre, hanem akkor, amikor a drónja által készített felvételeket nézte át utólag. Ekkor pillantott meg valamit az egyik ilyen felvételen - állította a Borsnak Attila.

"Olyan sebességet, mozgást és fényt produkál, amit nehéz megmagyarázni. 2014 óta vagy ezer repülésen volt, de hasonlót sem láttam. Egy snittben egy másodperc alatt nyolc ilyen valami húzott el. Libabőrös lettem." - számolt be róla.

legnagyobb megdöbbenésére azonban a furcsa valamit nem egyszer, hanem többször is sikerült észlelnie, mintha rendszeresebben jelent volna meg a környéken.

Először május 17-én Zalacsányban, majd Felsőpáhokon, Vonyarcvashegyen és Keszthelyen is.

Mivel Attila biztosan és 100%-ra ki akarta zárni a hibát, vagy az optikai csalódást, többször, több napszakban és időpontban is felküldte a drónokat újabb felvételeket készíteni.

A hirtelen irányt váltó kis fények azonban annyira gyorsak, hogy rendkívül le kell lassítani a lejátszást, hogy észrevehetők legyenek. Egy kilencszáz méteres mezőn 0,2 másodperc alatt haladtak át.

Vagyis nagyon gyorsak, bármik, vagy bármi is legyen.

"Sokan madárnak gondolnák a látottakat, esetleg manipulá¬ciónak, de ehhez egyáltalán nincs technikai tudásom. Többnyire hármasával, négyesével bukkannak fel. Az is feltűnő, hogy mindig ugyanabba az irányba húznak el. Talán dimenziókapu működhet ezen a területen." - mesélte.

Amit mond, azt sokaknak nehéz elhinni, megemészteni. Mégis, meglehet az esélye annak, hogy vannak a világban olyan dolgok, amikről az emberi tudomány mit sem tud.

Ezek a jelenségek egy napon talán majd magyarázatra lelnek. Addig is marad a rengeteg kérdés és a homályos válaszok.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó idegen idegenek összeesküvés magyarország magyar fuók


Megtekintések száma: 62374





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet