Ufót filmeztek a Blue Panorama egyik utasszálítójáról?

2023. június 16., péntek
A felvételt egy utas tette közzé. Szerinted mi van rajta? Tényleg egy ufó, vagy valami mással is magyarázható a szokatlan, korong alakú tárgy, ami a gép körül lebeg?

Az ember nem hinné, hogy egy repülőjáraton utazva láthat egyszer olyat, ami alaposan felbolygatja a világnézeteit, és az idegen életről alkotott elképzeléseit.

Az egyik Blue Panorama gépen utazó szemtanúval éppen ez történt.

Ő maga sem tudja, hogy mit is higgyen, miután valami szokatlanra figyelt fel: egy hatalmas, repülő korongra, mely végig követte a gépet hosszú perceken át.

Azonnal tudta, hogy ezt filmre kell vennie, és megmutatni a világnak, hátha valaki magyarázattal tud majd szolgálni arra, amit látott.

A világ egyik legnagyobb rejtélye, enigmája az utasszállítóval karöltve repült a levegőben, több kilométer magasan, miközben bizarr, a repülésdinamikát is meghazudtoló manővereket tett.

A szemtanú azt mondta, hogy bár maga az utasszállító is zajos volt, de nem lehetett semmilyen más zajt hallani, mintha hangtalanul lebegett volna ez a valami a gép mellett.

A leszállás után a pilótákat is megkérdezték, hogy láttak-e valami szokatlant, ám ők még a radarokon sem érzékelték a korong alakú tárgyat, és megdöbbentek, amikor az utas megmutatta nekik a felvételeket.

Szerintetek mi lehetett?

Egy földönkívüliek által irányított repülő szerkezet, vagy valamiféle katonai kísérlet? Esetleg manipulálhatták a videót?

OSZD MEG másokkal is!

megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 107486

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet