Ufót kísérő helikoptert filmeztek Rio de Janeiro felett?! - VIDEÓ

2018. október 3., szerda




Megdöbbentő felvétel kering a neten. A hadsereg tagad, a kutatók tanácstalanok. Földönkívüliek, vagy titkos katonai technológia?

Egy különös videó került fel a világhálóra, mely valamikor januárban készülhetett az információk tanulsága szerint.

A felvételen tisztán kivehető egy helikopter, mely egy bizarr, korong alakú repülő szerkezetet kísér.

A videót egy helyi lakos készítette Rio de Janeiro felett, fényes nappal. A jelenségnek állítólag több tucat szemtanúja volt.

A repülő szerkezetről pedig azonnal megindultak a találgatások.

Míg egyesek szerint földönkívüli eredetű lehet, mások úgy vélik, hogy a hadsereg hallgatása valójában azt sejteti, hogy egy titkos - talán földönkívüli - technológia, mely egy tesztrepülésen vett részt, kísérettel.

Megint más elképzelések szerint a helikopter valójában üldözte a szokatlan és egyben beazonosíthatatlan tárgyat.

Ne feledjük, korábban is érkeztek már jelentések a világ számos pontjáról, hogy egyes katonai létesítmények,támaszpontok közelében fursca tárgyakat, repülő korongokat láttak.

Ezek gyakran rajban, többedmagukkal jelennek meg az égbolton, vagy helikopterek kíséretében.

Az Amerikai hadsereg titokban próbálkozik valamivel, amit fű alatt fejlesztenek, és nem szólnak róla a világnak? Vagy az emberek túl sokat látnak bele a dologba?

A legtöbben számítógépes trükkre gyanakodnak. Ugyanakkor azt még maguk a szkeptikusok is elismerik a videó kapcsán, hogyha ez egy CGI trükk, akkor brutálisan jól sikerült, és magas felkészültségre, profizmusra vall, bárki készítette.


Megtekintések száma: 29696





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet