Ufót láttak a Rio Grande felett

2016. március 17., csütörtök




Egy pilóta fényképezte le egy utasszállító pilótafülkéjéből a szokatlan, sötét tárgyat, mely a Rio Grande felett haladt el az éjszakai égbolton. Az utasszállító épp a leszálláshoz készülődött, amikor átsuhant előttük a horizonton egy azonosítatlan, fekete objektum. A pilóta még rá is kérdezett, hogy van-e bármiféle légi forgalom, tartózkodik-e bármilyen más repülő szerkezet a légtérben, de a nemleges választ kapta. A légi irányítás rákérdezett, hogy az azonosítatlan objektum ellenére tudja-e folytatni útját, mire a pilóta igennel felelt, így megkezdődött a landolás a reptéren. ufo-rio-grande-felett Hogy mi lehetett az azonosítatlan objektum, azt nem tudni. talán egy madár, vagy egyéb állat?

Egyesek szerint ehhez túlságosan is gyorsan repült, sokkal inkább tűnt úgy, mintha valamiféle mesterséges szerkezet lenne.

Idegen szerkezeteket gyakran látni a környéken - beszélik a helyiek. A Rio Grande felett az elmúlt években rengeteg ufót észleltek már. A fotón jól látható a szerkezet négy fényforrása is, ami miatt aligha lehet állatról szó. [caption id="attachment_6944" align="aligncenter" width="740"]haromszog-alaku-ufo Talán egy ilyen szerkezet lehetett?[/caption] Mások azt mondják, hogy titkos amerikai kémszerkezetről lehet szó, és a kormány azért hallgat az ilyen azonosítatlan tárgyak ügyében, mert az ő kémrepülőiket - melyek részben a Roswellben szerzett idegen technológián alapulnak - láthatjuk az égen.


Megtekintések száma: 5912





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet