Ufót láttak egy vihar kellős közepén Afrikában: a földönkívüli szerkezetek villámokból csapolnak energiát?

2017. december 18., hétfő
Egy fémből készült mesterséges tárgyat kaptak lencsevégre Dél-Afrikában, amint az égen cikázik egy óriási vihar kellős közepén, majd eltűnik. A környéken korábban is láttak már hasonlót. Létezhet a valódi kilences körzet, tele idegenekkel, valahol Afrikában elrejtve?

Kilences körzet a valóságban? Akik látták az annak idején rendkívül jó kritikákat kapott filmet, mely angolul District 9 néven futott, azok első hallásra megrökönyödnének. Idegen táborok itt a Földön? Mindez Afrikában? Erről már rég tudna a világsajtó. Vagy mégsem

Egy azonosítatlan repülő tárgyat észleltek a dél-afrikai légtérben a radarok, majd később egy óriási viharban tűnt fel ez az objektum.

A heves esőzéssel, de annál több viharral járó ítéletidőről készült felvételt Johannesburgban készítették, ahol Neil Blomkamp filmje is elkészült 2009-ben.

Az egyik pillanatban, amikor egy villám épp bevilágítja a teret néhány ezredmásodpercre, feltűnik a felvételen egy fekete, feltehetőleg metál bevonatú tárgy.

Egy apró fényforrást is ki lehet venni a korong alakú tárgy tetején. Ez vagy a szerkezet saját világítása lehetett, vagy a villám fénye tört meg a fémvázon.

Az ufó a következő ezredmásodpercekben el is tűnik, előtte azonban látható, hogy a tetején lévő fényforrás picit megerősödik.

Az ufó szakértők szerint a fényforrás egyfajta plazma hajtómű lehetett, mely lehetővé tette az idegen szerkezet számára, hogy ugráljon a dimenziók között, ily módon tűnve el a kíváncsi szemek elől.

A felvételt egyébként egy amatőr viharvadász készítette, aki az erkélyre tette ki kameráját, míg dúl a vihar. A videót megnézve, csak utólag döbbent rá, hogy mit is sikerült lefilmeznie.

Szerinte is egyértelműen valamiféle mesterségesen épített szerkezet lehetett, modern technológiával.

Többekben felmerült az eset kapcsán, hogy más országokban, más vidékeken számos alkalommal tapasztaltak ufó jelenségeket viharok, villámok közelében.

Ebből született meg az az elképzelés, hogy az idegenek talán a villámokkal töltik fel a csészealjak plazmahajtóműveit, mert akkora energia szükséges a dimenzió ugráshoz.

Lényegében a viharokkal, a villámok segítségével közlekednek a dimenziók, vagy akár más bolygók között. Elvégre a villám hatalmas energiát ad.

Állítólag titkos idegen táborok is léteznek Dél-Afrika eldugottabb szegleteiben, akárcsak a híres mozifilmben. Azonban a valóság annyiban eltér a mozitól, hogy ezek az idegenek jóval fejlettebbek nálunk, és nem menekültként érkeztek a bolygónkra.

Az emberek semmit sem tudnak róluk, mert elzárt, jól álcázott bázisokon élnek, mely bázisok jó része a dzsungelekben van, vagy mélyen a föld alatt.

Saját kolóniákat alkottak, ember nem nagyon merészkedik a bázisok közelébe. Az a kevés csoport, akik tudnak róla, jobbnak tartják, ha távol tartják magukat tőlük.

Hogy az Afrikai kormány tud-e róluk, az rejtély. Az amerikaiak minden bizonnyal tudnak, és műholdas megfigyelés alatt tartják a területet. Sőt, más források szerint szorosan együttműködnek az idegenekkel titkos katonai és tudományos programok keretében.

Olyan elképzelések is vannak, hogy az idegenek súlyosan mérgezőek az emberre nézve, ezért nem mutatkoztak meg végül a világnak, és ezért élnek nagyon elzártan, a világ tudta nélkül. 

Ugyanis olyan vírusokat, baktériumokat hordoznak, melyek könnyen elszabadulhatnak, és a fajunk végét jelenthetik.

Bármi is legyen mélyen az Afrikai dzsungelek mélyén, vagy a föld alatt, az átlagember nem tud róla. Pedig az idegenek már rég köztünk vannak. És ki tudja, talán Afrikában vetették meg először a lábukat…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés bizarr földöníkvüliek


Megtekintések száma: 19239

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet