Ufót szállító kamiont láttak az 51-es körzethez közeli úton?

2017. február 7., kedd




Elképesztő éjszakai felvételen látható, hogy egy hatalmas korongot szállítanak az 51-es körzet irányába.

Bizarr felvételek kerültek elő egy idegen tárgyról. Legalábbis a legtöbben arra következtetnek, hogy egy ufót szállíthatott az a kamion, amit az egyik este egy 51-es körzethez vezető útszakaszon filmezett le egy szemtanú.

240 mérföldre a Wrigth Patterson Amerikai Légitámaszponttól vette észre az egyik épp arra járó autós a szokatlan konvojt, mely meglehetősen komoly díszkíséretet kapott.

Éppen ez lett gyanús a férfinek, aki a videót készítette. Az eset még Február elsején történt, este 10 óra 15 perckor.

A szkeptikusok szerint a korong, amit szállít a kamion valójában nem valódi, hanem egy filmes kellék, de egyelőre senki sem erősítette meg, hogy a környéken bárki filmet forgatott volna.

Ráadásul érdekes módon a konvojt rendőrök is kísérték, ami szintén kissé szokatlan.

A konvoj lassan, megfontoltan haladt, mintha nagyon fontos lenne a rakománya a kamionnak. Abba az irányba haladtak tovább, amerre az 51-es körzetbe is el lehet jutni.

Azonnal felmerült a kérdés többekben, hogy ezt a titokzatos korongot talán odavitték. Másokban az a jogos kérdés merült fel, hogyha tényleg valódi idegen űrhajó lehetett a kamion hátulján, akkor miért szállították volna ennyire nyíltan, mindenki szeme láttára?

Nos, erre többféle elméletet talált a másik tábor: azon az útszakaszon abban az időben már alig látni valakit, és gyakorlatilag nincs forgalom. Mások szerint a titkos szervek pont arra alapoztak, hogy ami az orrunk előtt van, az nem látszik, vagyis senki sem hinné el, hogy egy valódi idegen technológiát csak úgy, egy kamion platójáén szállítanának.

Az eset még 2016-ban történt, de azóta sincs megfejtése az ügynek, és senki sem tudja, valójában mit láthatott a szemtanú.

Szerinted mi lehetett az, amit a kamion szállított? Egy filmes kellék, vagy egy idegen technológia?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 86430





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet