“Úgy bánok az emberekkel, ahogyan akarok” – Soros dúsgazdag sógornője aljas módon bánik az emberekkel!

2018. május 29., kedd
Ez teljesen vérlázító. Ezek a szupergazdagok azt hiszik, hogy mindenek felett állnak?!

Botrányosan viselkedett Soros sógornője, és szemmel láthatóan egyszerűen zsigerből gyűlöli a nála kevesebbet érő átlagembereket is.

Ez az utálat olyan szinten van nála, amilyen szinten csak a sátáni nézeteket valló világhatalmi elitben és annak tagjaiban lehet.

Ezeknek már mindent szabad? övék a Föld vagyona, az emberek lelke, de még ezen felül semmibe veszik azokat, akik rabláncon dolgoznak azért, hogy nekik jó legyen?

George Soros sógornőjének 38 079 dollár összegű büntetést kell fizetnie Zahied Mohammed nevű komornyikjának korábbi, sértő megjegyzéseiért.

Mohammed fekete és homoszexuális.

Daisy Soros az azóta már elhunyt Paul Soroshoz ment feleségül, így lett George Soros sógornője.

Mohammed elmondta, a „gazdag filantróp” arra kényszerítette, hogy matracon aludjon a padlón, miközben Tango nevű kutyája bárhol aludhatott a lakásban.

A 87 éves özvegy egy olyan, több millió dollárral működő karitatív szervezetet felügyel, amely bevándorló diákokat támogat.

Mohammedet egyik alkalommal „csajosnak” nevezte és azt mondta neki, hogy „jobb, ha összeházasodik férjével, mintsem valahová elkóboroljon, ahol AIDS-t szed össze”.

A komornyik mindezzel kapcsolatban tavaly árilisban fordult a manhattani szövetségi bírósághoz.

Daisy Soros azt is mondta neki, hogy „van pénzem, és úgy bánok az emberekkel, ahogyan akarok”, és még meg is fenyegette, amikor 2016 szeptemberében kérte elmaradt fizetését.

Daisy azt felelte: „A vezetéknevem Soros, és ismerek nagyon nagy hatalmú embereket”. Hozzátette: „Egy senki vagy, és ha még egyszer olyasmiről beszélsz velem, ami nem a te kib*szott dolgod, kirúglak”.

A 38 ezer dollárban benne van Mohammed elmaradt, 14 ezer dolláros fizetése is.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika soros botrány


Megtekintések száma: 5599

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet