​Új, bizarr elmélet kering Stephen Paddockkal kapcsolatban!

2017. október 6., péntek




Ez az egész merényletet új megvilágításba helyezheti!

Stephen Paddock még mindig gondolkodóba ejti nem csak a hatóságokat, de az FBI profilozóit is. Ugyanis egytelen korábbi tömeggyilkos profilja sem illik rá, és a múltja jóformán tejesen makulátlan.

Még csak egy közlekedési kihágása sem volt.

Öccse, Eric Paddock elmondása szerint testvérének nem volt köze egy politikai szervezethez, vagy vallási csoporthoz sem, „semmi fehér felsőbbrendűség, semmi, amiről tudok, pedig 57 éve ismerem”. Emellett katonai múltja sem volt, a fegyverek iránt sem érdeklődött különösebben, egyáltalán nem volt agresszív, dühkitörései sem voltak.

Paddock 1976 és 1985 között különböző kormányzati állásokban dolgozott: volt postás, az adóhivatal ügynöke, majd auditor egy kormányzati megrendelésekkel foglalkozó ügynökségnél, végül a Lockheed Martin egyik elődjeként jellemzett cégnél dolgozott.

Mindeközben elkezdett ingatlanokkal foglalkozni. Szerte az országban vásárolt, adott bérbe és értékesített ingatlanokat és végül ebből szedte össze millióit.

Napvilágot látott egy rendkívül bizarr elmélet róla: egyesek szerint Stephen Paddock valójában nem volt teljesen önmaga a merényletek elkövetésekor, és az MK Ultra tudatmanipulációs kísérletének főpróbája volt az egész merénylet.

Az MK Ultra keretében a kormányzat titkos divíziói vizsgálták a hidegháború idején azt, hogyan lehet rádióhullámokkal befolyásolni az emberi tudatot.

A végső cél egy emberi lény feletti irányítás megszerzése.

Talán Stephen Padock esetében ez sikerült volna? Bár abszurd maga a feltételezés, sokak szerint lehet benne valami.

Persze ez csak egy lehetséges elmélet, és addig sajnos nagyon is lehet reális esélye ennek is, mint sok más elméletnek, míg ki nem derül esetleg a valódi és tényleges indíték.

Már ha volt indíték, és nem valami teljesen más dolog áll a merénylet mögött...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr merénylet tudatmanipuláció mk ultra


Megtekintések száma: 105166





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet