Új bizonyíték támaszthatja alá, hogy a Holdraszállás meg sem történt?

2021. február 19., péntek




A különféle fényképek elemzése során valaki egy elképesztő dolgot szúrt ki, mely mindent megváltoztathat...

Mióta világ a világ, nagyon sokan úgy gondolják, hogy a Holdraszállás valójában meg sem történt, vagy ha meg is történt, az valamikor sokkal később, teljesen más keretek között zajlott, mint amit beállítottak a világ elé.

Az Apollo 11 küldetés azóta áll az összeesküvés-elméletek hívőinek célkeresztjében, amióta a holdra szálló modul megérintette a Hold felszínét 1969. július 20-án.

Nagyon sokan vettek észre különféle apró jeleket, bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy hamisítványok azok a felvételek és fényképek, melyeket a NASA hivatalosan kiadott

Sokan megszólták, hogy a Holdról készített fotókon a talaj a leszállóegység alatt teljesen érintetlen. Erre többen felfigyeltek, és magyarázatot követeltek a NASA-tól, akik azt mondták, hogy a puha landolás következtében maradt érintetlen a talaj.

Az egyik legtöbbet emlegetett bizonyíték az átverés kapcsán az amerikai zászló. Arról van szó, hogy a légüres, atmoszféra nélküli térben, ahol teljes szélcsend volt, úgy tűnt, mintha lobogna az amerikai zászló.

A zászló össze volt tekerve egy vékony csőben, és amikor kibontották, az elektrosztatikus töltés miatt beremegett a vászon. Legalábbis ezt állították róla hivatalosan.

Igen ám, de nemrégiben valaki egy újabb bizonyítékot szúrt ki.

A különféle fényképek elemzése során valaki kiszúrta, hogy Neil Armstrong csizmatalpának mintázata nem egyezik meg a Holdon hagyott lábnyomával, amelyről a híres fotó készült.

Neil Armstrong űrruháját Phil Plait csillagász fényképezte le 2015-ben a Smithsonian Nemzeti Űrkutatási Múzeumban, ahol a relikviát őrzik. A lábnyomokról készült fotókat pedig maguk az Apollo 11 asztronautái készítették a holdfelszínen.

Nagyon sok vitát kavart az egész, és az ügy végül odáig fajult, hogy magának a NASA-nak kellett megcáfolnia a dolgot.

A helyzet azonban az, hogy most talán tényleg igazuk lehetett, legalábbis sokan ezt gondolják

.

Ők elmondták, hogy a lábnyom valójában nem Neil Armstrongé volt, hanem Buzz Aldriné.

Aldrin azért fotózta le a lábnyomát, hogy a kutatók tanulmányozhassák a holdfelszín szilárdságát. A lábnyom pedig tökéletesen megegyezik annak a csizmának a mintázatával, amelyet Aldrin viselt.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség nasa összeesküvés holdraszállás


Megtekintések száma: 93970





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet