Új bizonyítékok a HAMIS Holdraszállásra! A NASA bajban van? Az egészet egy stúdióban rendezték meg?

2017. december 11., hétfő




A pár másodperces felvétel, ami eddig elkerülte a kutatók figyelmét, most megdöntheti a Holdra szállás valódiságát…

Régóta járja az a hír, mely szerint a NASA valójában vagy nem is járt még soha a Holdon, vagy legalábbis nem akkor, amikor nagy csinnadrattával beszámoltak róla 1969-ben.

A Holdraszállás nagyon sokak szerint kamu volt, és erre szerintük számtalan bizonyíték van.

Sokan megszólták, hogy a Holdról készített fotókon a talaj a leszállóegység alatt teljesen érintetlen. Erre többen felfigyeltek, és magyarázatot követeltek a NASA-tól, akik azt mondták, hogy a puha landolás következtében maradt érintetlen a talaj.

Az egyik legtöbbet emlegetett bizonyíték az átverés kapcsán az amerikai zászló. Arról van szó, hogy a légüres, atmoszféra nélküli térben, ahol teljes szélcsend volt, úgy tűnt, mintha lobogna az amerikai zászló.

A zászló össze volt tekerve egy vékony csőben, és amikor kibontották, az elektrosztatikus töltés miatt beremegett a vászon. Legalábbis ezt állították róla hivatalosan.

Most egy új, néhány másodperces felvétel került elő az egykori Apollo-archívumról, mely mindent megváltoztathat, és bizonyíthatja az összeesküvés elméleteket.

Magát a felvételt az Apollo 17 missziója során készítették, és látható rajta valami rendkívül bizarr...

Arról van szó, hogy az egyik asztronauta a Holdon dacol a fizika törvényeivel és a gravitációval. Ahelyett, hogy elesne, amikor mindkét lába megroggyan és hátrafelé kezd dőlni, érdekes módon ismét kiegyenesedik, mintha egy láthatatlan kötél megtartaná.

Még kettőt rugózik is rajta, mielőtt ismét talpra állna.

Nos, szakértők kiszámolták, hogy a szkafander súlya a Földön 82 kiló, a Holdon ez pedig csak 14 kilót nyomhatott.

Nincs olyan ember, aki egy ilyen pózból, egy ilyen súlyponti eloszlást figyelembe véve ezt meg bírta volna tenni, mint a felvételen látható asztronauta.

Vagyis nagyon sokan úgy vélekednek, ez lehet a végső bizonyíték arra, hogy a Holdraszállás nem volt valódi, és az egészet egy stúdióban rendezhették meg...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek nasa idegenek összeesküvés hold hodlraszállás


Megtekintések száma: 53035





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet