Új elmélet a rák kialakulásáról: lehet, hogy a gyógyszerek okozzák?

2017. december 18., hétfő




Egy kutatócsoport azt állítja, hogy a gyógyszerkészítmények által okozott mutációk a felelősek a rákos megbetegedések drasztikus emelkedéséért az elmúlt 5 évtizedben!

Lehet, hogy nagyon komoly bajban van az emberiség, ugyanis valami olyan dologgal mérgezzük magunkat, melyről mindvégig azt hittük, hogy orvosság.

Tény, hogy a rák előfordulása minden eddiginél nagyobb méreteket öltött. 

Az is tény, hogy a daganatos megbetegedések nem csak erőteljesebbek, és sokkal agresszívabbak lettek az évtizedek alatt, de a kezeléseink továbbra sem hatékonyak velük szemben.

Ma az egyik vezető halálok a rák, és míg korábban az idősebbeket jellemezte a betegség, mára a fiatalok körében is nagyon gyakori, és 30-40 éves korban is sűrűn jelentkezik.

Ezzel pedig az emberiség idővel előrevetítheti a halálos ítéletét. Arról van szó, hogy a mai napig nem tudják, hogy miért szaporodnak a rákos megbetegedések ilyen ütemben.

Legalábbis mostanáig...

Egy kutatócsoport ugyanis egy meglehetősen furcsa teóriával állt elő, amelynek szerintük több alapja van, mint hinnénk.

Arról van szó, hogy a gyógyszerek okoznak különféle mutációkat és defektusokat mellékhatásként a szervezetben, mely előidézi, megteremti a ráknak a megfelelő közeget.

Elképzelhető lenne? érdekes felvetés, és abban több tudós és gyógyszerész egyetért, hogy számos gyógyszer, kiváltképp az egyes fájdalomcsillapítók és antibiotikumok hatásait nem vizsgálják a mai napig eléggé.

Piacgazdaság van, és nincs idő sokszor tesztelni sem a termékeket, így a minimális kísérleti előírások után szabad utat kapnak, és forgalomba is kerülnek a különféle gyógyszerek.

Ezek aztán évtizedek alatt nem csak az emberek szervezetében halmozódtak, hanem generációról generációra egyre nagyobb mutációkat, vagy defektusokat okoztak.

Ez szerintük megmagyarázhatja azt, hogy miért van annyira sok rákos beteg napjainkban.

Tény, hogy lehet alapja a dolognak, a legtöbb gyógyszergyár - vajon miért - visszautasítja a dolgot.

Nehéz igazságot tenni, de ahogy a régi mondás is tartja: a természetben az orvosság, nem pedig az ilyen-olyan mesterségesen előállított pirulákban.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 110931





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet