Új emberiséget tenyészteni - titkos szovjet laborkísérletek

2018. március 18., vasárnap




Mit rejtegetett a Szovjetunió sötét birodalma, ami leigázhatta volna az emberiséget?

A kommunista utópia ideológusai úgy hitték, hogy az 1917-es oroszországi forradalom fogja az emberiség ragyogó jövőjének útját egyengetni.

És a szép, új világnak új, tökéletes emberekre lesz majd szüksége, a régi rend teremtményei szemlátomást nem megfelelőek. 

Tehát az új világ polgárát meg kell alkotni, az emberiségnek forradalmi átalakításra van szüksége. 

Ez elindított egy kísérlethullámot az eugenika különleges tudományában, például emberek közti vérátömlesztéssel próbálkoztak az öregedés megakadályozására, vagy emberi lényeket kereszteztek majmokkal, hogy egyedülálló hibrid fajok jöjjenek létre. 

Ezekről a kísérletekről sokáig nem lehetett tudni semmit, de mára akárhogyan is tagadják egyes történészek, előkerültek olyan bizonyítékok, melyek megdönthetetlenek.

Dokumentumok, titkos akták árulkodnak arról, hogy akkoriban nem csak a németek tántorogtak a  tudomány sötét, már-már istentelen mezsgyéjén, hanem a szovjetek is.

Sőt, bizonyos tekintetben messze a nácik előtt járhattak.

Ha sikerül befejezni a kísérleteiket, talán az egész világot eluralhatták volna egy olyan szuperfejlett haderővel, amilyet még nem látott a világ.

Az egész emberi evolúciót átalakíthatták volna örökre...

Sokan hallottak már arról a bizonyos orosz alvási kísérletről, amikor is nem engedték elaludni a kísérleti alanyokat. 

A második világháború végén egy érdekes és bizarr kísérletre vállalkoztak az oroszok. Öt rabot választottak ki, akiket elzártak a külvilágtól, majd 30 napon át ébren tartottak különféle módszerekkel.

A kísérlet katasztrófával zárult, és rengetegen meghaltak, sok orvos és tudós is...

És ez csak egy a sok feltáratlan akta közül, melyről még ma sem szívesen beszélnek.

A lenti dokumentumfilm a Szovjetunió korai időszakában végzett, lélegzetelállító, tudományos eugenikai kísérletek elképesztő történetéről szól.

OSZD MEG másokkal is!

bizarr történelem titkos kísérletek összeeslüvés hihetetlenm


Megtekintések száma: 40457





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet