Új kutatás: a halálunk pillanatában az agyunk MÁR TUDJA hogy halottak vagyunk!

2018. február 11., vasárnap




A tudat és a belső tudatalatti előre megérzi a halált?

Léteznek halálközeli élmények, melyek annak ellenére nagyon meggyőzőek, hogy semmiylen tudományos bizonyíték nincs rájuk.

A halálközeli élményekben mindig vannak közös pontok, sőt, nagyon sok szinte egy az egyben ugyanarról számol be.

Ez azért bizarr, mert statisztikailag nem lehet a véletlen műve, hogy a túlvilágot valamint a testen kívüli élményt mindenki ugyanúgy írja le.

Egy nemrég végzett kutatás pedig arra is rávilágított, hogy az agyunk valamilyen rejtett képesség, vagy folyamat által képes előre megérezni a halált.

Egy korábbi vizsgálatban arra jutottak, hogy a szervezet képes a halál szagát megérezni, ugyanis a test a halál előtt közvetlenül elkezd leállni, és valamilyen eddig ismeretlen, mérhetetlen anyagot kibocsátani, mely az orron keresztül tudatosítja az agyat, hogy a szervezet elkezdi a végső leállást.

Az agy, pontosabban a tudat valamiért tudja, mikor jön ez a leállás.

Számos teória látott napvilágot egészen attól kezdve, hogy az agyba bele van kódolva a leállás "dátuma", odáig, hogy az agy képes előre látni a jövőt, és innen tudja, mikor következik be a halál.

Az agynak ezen kutatási eredménye szoros kapcsolatban van azzal a korábbi kutatással, mely azt mutatta ki, hogy az állatok is képesek megérezni a halált.

A kutyákról és macskákról régóta köztudott, hogy láthatnak olyan dolgokat, amik nem biztos, hogy ebbőla világból valók.

És rejtéyles módon kéepsek előre érezni a flöldrengéseket, vagy épp a halált is.

Hogy az állatok valóban rendelkeznek-e ilyen „paranormális” érzékkel, azt már sokan szerették volna megfejteni, de minden vitát lezáró válasz egyelőre nincs. 

Tény viszont, hogy léteznek megmagyarázhatatlan jelenségek. Ezt olyan élőlények igazolták, amelyeket nem lehet manipulációval, trükközéssel vádolni. 

Ennek nyomán a kutatók a mostani eredményekben azt látták, hogy az agyunk, a tudatért felelős részen szokatlanul nagy aktivitást mutat közvetlenül a halál előtti pillanatokban.

Ez egyúttal egyesek szerint akár azt is jelentheti, hogy sikerült a halál közben eltávozó emberi lélek egyfajta elektromos "lenyomatát" vagy interferenciáját rögzíteni agyi szken segítségével.

A tudósok egyre közelebb járnak, hogy meg tudják fejteni a végső titkot, mely a halálra, és a halál utáni létezésre adhat választ.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés tudat bizarr elme parnormál élet


Megtekintések száma: 181046





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet