Új, titokzatos hangár épült az 51-es körzetben, mely idegen technológiát rejthet

2021. február 12., péntek
Egy új, nagyméretű hangár épült az 51-es körzet területén, legalábbis erről árulkodnak az új műholdképek, melyeken már egy új, eddig nem látott komplexum is felbukkan. A kérdés már csak az, hogy mit rejtegetnek benne? Idegen csészealjak darabjait?

Hihetetlen, de közel fél évszázada nem frissítették a Google térképeit, melyeken az 51-es körzet látható.

Ennek azonban több oka is van. Az egyik az, hogy a létesítmény szigorúan titkos, és nem lehet megközelíteni sem.

Ha valaki mégis közel tud jutni a bázishoz, azt katonai járművekkel, és határozott fellépésű őrökkel fordítják vissza. Adódik a kérdés, hogy mit rejtegetnek ennyire, hogy ilyen magas fokozatú biztonsági protokoll van érvényben?

Az 51-es körzet rejtélye

Az 51-es körzet titka a mai napig nem került felfedésre. Az a legenda és hír járja, hogy annak idején, az 1947-es roswelli szerencsétlenség után ide szállították a lezuhant csészealj maradványait, és a halott földönkívüliek tetemeit.

Rengeteg korábban az 51-es körzetben dolgozó katona mesélt arról, hogy különös, szemmel láthatóan sem emberi tetemeket szállítottak a bázisra.

Ezek a tetemek állítólag Roswellből származtak, melyeket először a Forth Worth-i bázisra szállítottak, majd onnan vitték át őket az 51-es komplexumba.

A lezuhant csészealj roncsait is ide szállították át, különleges kutatási célokra. Erre azért volt szükség, mert az amerikaiak szerettek volna rájönni, hogy milyen meghajtási elven alapult a szerkezet.

Tudták, hogy az idegenek sokkal magasabb szintű technológiát képviseltek, és az egyes megmaradt darabokat megpróbálták maguk összeállítani, több-kevesebb sikerrel.

Kísérletezések idegen technológiával

A Roswell-balestet követő évtizedek azzal teltek, hogy a roncsdarabokat rekonstruálták, megpróbáltak rájönni azok összetételére, működésére.

Az idegen csészealj romjai között egy tenyérlenyomatokat tartalmazó panelt is találtak, mely feltehetően egy gondolatvezérelt irányítópanel lehetett.

Nem voltak ugyanis rajta gombok. A tenyeret kellett belesüllyeszteni, és elektromos impulzusokkal, az agy és a gondolatok által lehetett irányítani a csészealj belső rendszerét.

Sokak szerint innen erednek a napjainkban bejelentett újabbnál újabb, gondolaolvasáson alapuló fejlesztések, technológiai újítások is.

Új hangár az 51-es körzetben

Most váratlanul új épület jelent meg az 51-es körzetről készült legfrissebb műholdfelvételeken. Már az is egy kisebb csoda, hogy egyáltalán frissítették ezeket a képeket, elvégre egy szupertitkos létesítményről van szó.

Természetesen azonnal megindultak a találgatások, teóriázgatások arról, hogy mi is lehet a hangár mélyén.

Azok, akik nem hisznek az idegenek létezésében, inkább valamilyen szupertitkos kémrepülőt sejtenek a dolgok mögött. talán a hírhedt amerikai kémrepülő, a Fekete manta lehet az?

Erről a repülő szerkezetről úgy hírlik, hogy annyira modern technológián alapul – melyeket az idegenektől vettünk „kölcsön” – hogy jelenleg, és még vagy 20 évig ez lesz a valaha épített legmodernebb repülő eszköz.

A titkos kémrepülő különleges meghajtással rendelkezik, állítólag képes a téridőben teleportálni, és képes láthatatlanná válni optikai érzékelői, és bevonata segítségével.

Mások viszont úgy gondolják, hogy idegenektől származó dolgokat, alkatrészeket, csészealjak darabjait tárolják ott, vagy élő, fogságba ejtett földönkívülieket.

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés titkos katonai technológia roswell titkos katonai bázisok


Megtekintések száma: 180717

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet