Új Világrend: egy öntudatlan világ felé robogunk?

2017. március 18., szombat




Tényleg minden nap módszeresen mossák az agyunk, és nevelnek minket boldog öntudatlanságra? Ha majd bekövetkezik a nagy világégés az Agenda 21 tervezet keretében, akkor már csak egy maroknyi elit, és 500 millió ember fogja megörökölni a totalitárius világot?

Egyes elméletek szerint minden nappal egyre közelebb vagyunk a totalitárius és gonosz világállam kialakulásához. Ez a Föld nevű hely egy riasztó, antiutópia lehet, és ezt a gyerekeink, és az unokáink is meg fognak érni.

Más vélemények szerint az sem elképzelhetetlen hogy a folyamatok már a kétezres évek óta kezdetüket vették. A 2008-as nagy gazdasági recesszióval csapást mértek a kis emberekre, tönkretették sok országban a családmodellt, és az embereket öntudatlanságra nevelték.

Bár egyesek azt mondják, egyre tudatosabbak a vásárlók, és a fogyasztók, ez nem így van. A boldog tudatlanságot próbálják nekünk tudatosságként bemagyarázni, miközben nap, mint nap szenny műsorokkal, különféle jól elhelyezett termékanyagok reklámjával próbálják átprogramozni az agyunkat a szüntelen fogyasztásra.

A világnak ugyanis a fogyasztás a célja, és az Új világrend gépezete is a fogyasztáson fog alapulni, és azon, hogy az emberek nem kérdeznek többé, nem gondolkodnak, csak elfogadják az eléjük tárt tényeket, információkat.

Ilyen ugyanis a jó társadalom a nagy gazdasági elit - mely a Föld csupán 0m5%-át foglalja magában - véleménye szerint. A "világ végén" néhány tucat nagy, és mérhetetlenül gazdag befolyásos család fogja irányítani az egész bolygót egy totalitárius árnykormányon keresztül.

Az Agenda 21 tervezet keretében az emberiség populációját jelentősen le fogják csökkenteni, csak így fognak tudni hatalomra kerülni.

Ugyanis a világban még mindig sok a tudatos ember annak ellenére, hogy a népesség 80%-a boldogan és dalolva fogad el minden tényt, amit elé tesznek, és remekül teljesít gépiesen parancsot, ha arra van szükség.

Az emberi népességet 500 milliós létszámra kell csökkenteni néhány éven, évtizeden belül. az Új világrend végső célja az, hogy csak a kiválasztott oligarcha családok, nagytőkések, és az a társadalom éljen túl, melyet igába lehet majd hajtani.

Az elmúlt évtizedek nagy háborúi, válságai is mind-mind oda vezettek, hogy az Agenda 21 megvalósuljon.

A világ depopulációs folyamatának véghezvitele tehát a maroknyi elit érdeke, szigorúan azért, hogy a Földön nem csak, hogy visszaálljon a rend, de a megmaradt népességet könnyen kontrollálni lehessen.

Hiszen több milliárd ember nagyon nehéz szoros gyeplőn tartani, és a lázadás kockázata is többszörösen nagyobb. Az emberi populáció nem engedelmeskedő 95%-át, azaz az Új világrend által problémásnak ítélt elemeket meg kell majd semmisíteni az elkövetkező években.

2030-ig sok összeesküvés elmélet hívő szerint ez az egész be fog következni, de az még kérdéses, hogy hogyan. Egyesek szerint egy gigantikus vallásháborút szítanak az iszlám és a kereszténység között, mások szerint egy világjárványt okozó halálos vírust fognak kiereszteni halálos kalitkájából.

Az emberiség 95%-nak tehát pusztulnia kell, és a maradéknak pedig olyan butának kell lennie, hogy bármilyen feladatra igába lehessen hajtani, hogy aztán annak a néhány családnak az igényeit, és kívánságát lessék, akik a bolygón pöffeszkednek majd, miközben az emberiség már nem is fogja sejteni, hogy alaposan kijátszották őket, mivel boldog tudatlanságban hitették el velük, hogy amit tesznek, az helyes.

rejtély rejtélyek összeesküvés világvége feltáró eltitkolt tények globális kataklizma


Megtekintések száma: 43081





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet