Újabb bizonyíték a fekete szerzetes szellemére?

2016. október 14., péntek
Egy felvételt került elő, melyen jól látható, amint egy szék zuhan le a lépcsőn látszólag minden behatás nélkül.

Az utóbbi időben többször is volt már szó a fekete szerzetesről, akit Nagy-Britannia egyik legtitokzatosabb és egyben leggonoszabb poltergeistjeként tartanak számon.

Valami mintha határozottan készülődne, legalábbis egyre több a mozgolódás paranormális értelemben a 30-as szám alatt East Drive in Pontefract-ben.

Korábban már ketten is készítettek itt olyan felvételeket, melyeken egy fekete, szellemszerű alak volt látható, melyről mindeni azt feltételezte, hogy talán a hírhedt fekete szerzetes manifesztálódott kísértete lehet.

Most Steve Archibald és felesége Carrie látogatott el a rengeteg paranormális szempontból kedvező hír hallatán, hátha ők is tanúi lesznek valamilyen jelenségnek, netán sikerül is valamit megörökíteniük.

Így is lett, méghozzá nem is akárhogy. Az éjszakára az egyik lépcsőhöz kihelyezett kamera ugyanis drámai jelenetsort rögzített.

Egy szék látszólag minden külső behatás nélkül leesett a lépcsőn.

Az eset annyira megrémítette a helyszínen jelenlévő paranormális kutatókat, hogy aznap este egy hotelben éjszakáztak inkább.

Tudták, hogy lehetetlen, hogy a szék magától mozduljon el annak ellenére, hogy gurítani lehetett a lábain. A szék azelőtt ugyanis 8 órán át meg sem mozdult.

A házaspár az eset után gondolkodás nélkül összepakolt, és inkább egy hotelben töltötték az éjszaka hátralévő részét.

A fekete szerzetesről csak homályos információk állnak rendelkezésre, hogy ki, vagy mi lehetett de rengeteg észlelés fűződik hozzá.

Az egyik legrégebbi egy 14 éves lány, Diane Pritchard beszámolója még 1960-ból azt állította, hogy a fekete szerzetes szelleme megragadta és a hajánál fogva vonszolta végig a felvételen is látható lépcsősoron.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 21605

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet